Herkullinen Oheisohjelma Tilaisuutesi Yhteyteen

Oheisohjelmat Tampere | Villa Sofia

Etsitkö yhdessä tekemistä joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta ja on turvallista myös koronan aikana? Haluatteko kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja? Villa Sofian kokkauskursseilla kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua!

Yhden illan mittaisella herkuttelumatkalla kurssilaiset oppivat valmistamaan täydellisen aterian. Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokaisen taidot huomioiden. Tämä on Tampereen herkullisin oheisohjelma!

Lue lisää muokatuista kursseista, jotka soveltuvat parhaiten korona-epidemian aikana toteutettaviksi Korona-turvallinen kurssi

Opetus ja reseptit mahdollista saada myös englannin kielisinä. Musiikki, ruokiin ja maihin liittyvät omakohtaiset kokemukset sekä tunnelmallinen ympäristö takaavat kokonaisvaltaisen aistielämyksen. Teemme kokkauskursseja aamusta iltaan, joten voitte varata kurssin oman aikataulunne mukaan.

Kesä grillaten -sesonkimenu varattavissa 1.5.- 15.9. välisenä aikana. Tutustu herkulliseen menuun: Kesä grillaten -menu.

Pyydä meiltä tarjous yhteydenottolomakkeella.

 

Kokkauskurssi soveltuu erinomaisesti myös isommalle kansainväliselle ryhmälle. Joustoa ja asiantuntemusta löytyy ohjelman suhteen ja tilat ovat mainiot ja viihtyisät. Kaikki olivat olleet niin kovin tyytyväisiä ihan kaikkeen ja juttua on riittänyt jälkeenpäin.

Hanna Varhelahti, Sandvik Mining and Construction Oy 10.2.2015

Suurkiitos teille kaikille viime viikon tilaisuudesta Villa Sofiassa!

Kaikki sujui upeasti, ruoka, puitteet ja palvelu oli loistokasta ja me kaikki todella viihdyimme!

Timo Reunanen, Marketing Manager, Ata Gears Oy 31.5.2018

Kiitokset hyvästä tapahtumasta. Villa Sofia oli loistava ympäristö monikulttuurisen tiimin tapahtumalle. Syöminen kun on niitä harvoja asioita joka meitä kaikkia yhdistää jos koolla on henkilöitä kahdeksasta eri maasta kuten meidän tilaisuudessa. Syömisen ja kokkaamisen ympärillä pystyimme rauhassa tutustumaan toisiimme ja se on selkeästi helpottanut tiimiläisten yhteistyötä tapahtuman jälkeen. Kiitokset mahtavista järjestelyistä.

Jukka Pihamaa, Vice President Valmet Technologies Oy 15.11.2016