Oheisohjelmat Kokkauskurssit

Parhaat Oheisohjelmat Tampere:

Etsitkö yhdessä tekemistä joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta? Haluatteko kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja? Villa Sofian kokkauskursseilla kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua!

Yhden illan mittaisella herkuttelumatkalla kurssilaiset oppivat valmistamaan täydellisen aterian. Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokaisen taidot huomioiden. Tämä on Tampereen herkullisin oheisohjelma!

Opetus ja reseptit mahdollista saada myös englannin kielisinä. Musiikki, ruokiin ja maihin liittyvät omakohtaiset kokemukset sekä tunnelmallinen ympäristö takaavat kokonaisvaltaisen aistielämyksen. Teemme kokkauskursseja aamusta iltaan, joten voitte varata kurssin oman aikataulunne mukaan.

Suomen juhlavuoden aikana teillä on mahdollisuus valita myös Suomi 100 -juhlamenu kokkausmenuksi. Pyydä tarjous!

 

Kokkauskurssi soveltuu erinomaisesti myös isommalle kansainväliselle ryhmälle. Joustoa ja asiantuntemusta löytyy ohjelman suhteen ja tilat ovat mainiot ja viihtyisät. Kaikki olivat olleet niin kovin tyytyväisiä ihan kaikkeen ja juttua on riittänyt jälkeenpäin.

Hanna Varhelahti, Sandvik Mining and Construction Oy 10.2.2015

Lämmin kiitos reilun viikon takaisesta tilaisuudestamme! Tilat olivat ihanat, kokkauskurssi ja viinipruuvi hienosti organisoidut, ja ruoka kerrassaan herkullista! Saimme erittäin lämminhenkisen illan, ja yhdessä tekeminen palveli hienosti tarkoitustamme lähentyä ja tutustua paremmin jälleenmyyjiimme. Suosittelen teitä lämpimästi myös yhteistyökumppaneilleni!

Päivi Tammilehto, Lundia Oy

Kiitokset hyvästä tapahtumasta. Villa Sofia oli loistava ympäristö monikulttuurisen tiimin tapahtumalle. Syöminen kun on niitä harvoja asioita joka meitä kaikkia yhdistää jos koolla on henkilöitä kahdeksasta eri maasta kuten meidän tilaisuudessa. Syömisen ja kokkaamisen ympärillä pystyimme rauhassa tutustumaan toisiimme ja se on selkeästi helpottanut tiimiläisten yhteistyötä tapahtuman jälkeen. Kiitokset mahtavista järjestelyistä.

Jukka Pihamaa, Vice President Valmet Technologies Oy 15.11.2016