Kesäjuhlat

Kesäjuhlat Tampere | Villa Sofia

Villa Sofiassa vietät aurinkoiset kesäjuhlat Tampereen keskustassa, idyllisessä ympäristössä. Koko upea Villa ja oma puutarha aina vain yhden seurueen käytössä.

Villa Sofiassa vietät kesäjuhlat itse kokaten tai valmiin pöydän herkuista nauttien. Kokkauskurssiksi suosittelemme Kesä grillaten -kokkauskurssia, jossa osa kokkaamisesta tapahtuu puutarhassa grillin äärellä. Vaihtoehtoisesti voitte tulla viettämään kesäjuhlia puutarhajuhlien merkeissä, valmiin pöydän antimista nauttien.

Koko Villa Sofia on aina vain yhden seurueen käytössä. Käytössänne on myös vehreä puutarhamme, josta löytyy katettu terassi ja runsaasti pöytäryhmiä, joten henkilömäärästä riippuen myös ruokailu voidaan järjestää puutarhassa. Kesäkaudella Villa Sofiassa voi juhlia klo 24 asti.

Räätälöimme kesäjuhlia toiveidenne mukaan! Pyydä tarjous tästä.

Esimerkki Puutarhajuhlat grillaten -kesäjuhlista:

Tilaisuus aloitetaan vehreässä puutarhassamme, jossa pääsette nauttimaan kesäisestä tunnelmasta samalla, kun kokkimme valmistavat teille gourmet-burgerit.

  • Menu: Gourmet -hampurilaiset (lihana käytetään Kangasalan Karppilan tilan Charolais-pihvikarjanlihaa. Menu voidaan toteuttaa myös kasvisruokailijoille ja gluteenittomana), itse valmistettu punasipulihilloke, chiliaioli, coleslaw ja           bataattiranskalaiset. Jälkiruokana kesäinen jäätelö-herkku-buffet sekä kahvi ja tee
  • Koska Villa Sofiassa ei ole anniskeluoikeuksia, voitte tuoda alkoholijuomat itse
  • Hinta max 16 henkilön seurueelle 1300 € +alv 14%. Lisähenkilöt veloitetaan erikseen 65€/hlö +alv 14 %. Hinta sisältää menun, tilavuokran 3 tuntia ja tarjoilutyön. Halutessanne jatkaa iltaa Villa Sofiassa, lisätunnit 155€ +alv 14%/alkava tunti (max klo 24 asti)