Arvokas Muistotilaisuus Tampereella – Omassa Rauhassa

Muistotilaisuus Tampere | Villa Sofia

Teemme teille valmiin ja lämminhenkisen muistotilaisuuden, joka sisältää kauniit pöytäkukat ja kattauksen, maistuvan ruoan (pitopalvelu talon puolesta) ja aina ystävällisen palvelun. Koko kaunis Villa Sofia, yläkerran elegantit salongit sekä alakerran tunnelmallinen holvitupa, on yksiomaan Teidän käytössänne, joten oma rauha on taattua.

Muistotilaisuus Tampereen Villa Sofiassa on helppo järjestää. Olemme lähellä Kalevankankaan kappelia ja keskustan kirkkoja aivan keskustan tuntumassa idyllisessä Puu-Tammelassa. Yhteystiedot sivultamme löydät tarkemmat osoitetiedot sekä lähellä olevat parkkialueet. Lähistöllä on myös katettu parkkihalli.


Villa Sofian muistotilaisuus Tampereella: Sisältö ja hinnoittelu

Löydät kolme erilaista menuehdotelmaa tämän sivun sivupalkista kohdasta muistotilaisuusmenut.

Menuhintamme sisältävät suunnittelukäynnin, tarjoilutyön, astiat, valkoiset pöytäliinat ja servietit, pöytäkukat ja kynttilät, alkoholittomat ruokajuomat, kahvin sekä teen. Alkoholilliset ruokajuomat voitte tuoda itse. Räätälöimme menuja myös Teidän toiveidenne mukaisesti.

Menuhinnan lisäksi tulee perushinta, joka on arkisin (ma-pe) 250€/3h ja viikonloppuisin (la-su) 350€/3h. Halutessanne jatkaa tilaisuutta Villa Sofiassa on lisätuntihinta 120€ per alkava tunti.

Perushintamme sisältää loistavan sijainnin Tampereen keskustassa, oman rauhan elegantissa Villassa, pianon ja dataprojektorin käytön sekä perussiivouksen. Käytössänne myös langaton mikrofoni ja kaiuttimet kaikissa tiloissa.

KIITOS ERITTÄIN PALJON maittavista tarjoiluista ja kauniista esillepanosta. Itselleni on  todella tärkeää että koristelut ovat kauniit. Kukat pöydissä ja eleettömät tuikut. Ja se ihana leipävati. Tila oli niin viihtyisä että pieni saattojoukkomme olisi varmaan viihtynyt vaikka kuinka pitkään. Ruuat olivat erittäin hyviä, kahvipöytä ihan huippu herkullisine kakkuineen ja voisilmäpullineen.
Muistopöytä kaunis. Palvelu erittäin ystävällistä ja eleetöntä. En kertakaikkiaan keksi mitään negatiivista. Kaikki sujui heti tarjouspyynnöstä lähtien niin sujuvasti. Voitte olla varmoja että tulen suosittelemaan teidän palvelujanne kaikille, jotka etsivät tilaa ja tarjoiluja juhliin.

Reija 4.6.2015