Äitienpäiväostokset noudettavissa la 9.5

Käsityönä valmistamamme myytävät tuotteet

Meiltä on monesti juhlien yhteydessä tiedusteltu mahdollisuutta ostaa Villa Sofian kakkuja ja koska olemme joutuneet koronan vuoksi perumaan kaikki tilaisuudet, päätimme vastata toiveisiin: nyt voitte ostaa kotiin Villa Sofian suosituimpia leivonnaisia. Osta nyt, samalla tuet paikallista pienyrittäjää. Huomioithan että tuotteita myydään vain ennakkotilauksella.

 

 

Äitienpäivänä herkutellaan suussa sulavilla kakuilla ja muistetaan äitiä ja mummoa kauniilla kukilla

 

Villa Sofian suklaakakkua

Tässä vinkki isille ja lapsille: Äitienpäiväksi voit tilata kakun, leivoksia tai brunssikassin perheellesi kukkien kera, ja viedä mummon oven taakse Villa Sofiassa käsityönä tehdyn leivoksen ja kauniin kukkakimpun.

Neljän henkilön brunssikassiin leivomme saaristolaisleipää lohi- ja savuporomoussen kera, lisänä paahdettavat bagelit ja levite aurinkokuivatuista tomaateista, basilikasta ja tuorejuustosta. Kassista löytyy myös raikas hedelmäsalaatti, lautasliinat ja hintaan sisältyy kakku valikoimastamme valintanne mukaan.

Kaunis kukkakimppu kruunaa aamiaispöydän! Alla kuva 1.5.2020 brunssikassin kukkakimpusta.  Kukkataiteilijamme Kaisa Majamäki loihtii kauneimmat kimput kukista ja oman puutarhansa kevääseen heränneistä oksista. Jos haluat nähdä kimpun vielä paremmin, katso Aamulehden live-tallennetta 5 min kohdalta.

Tilaisuutemme 7.3 onnistui todella loistavasti kokonaisuudessaan.
Ruoka sai paljon kehuja ja etenkin lihapullat olivat loistavia kuten monipuolinen salaatti ja kaiken kruunasi suusa sulava kinuskilakka täytekakku.
Palvelu oli asiantuntevaa koko ajan.’

Timo, 7.3.2020

Suurkiitokset juhlieni täydellisestä onnistumisesta! Ts. kaikki meni kerta kaikkiaan loistavasti. Vieraani ovat antaneet paljon suitsutusta onnistuneen paikan valinnasta, kuten myös erinomaisen herkullisista ruuista kaikilta osin, kakku oli Super jne!!! Paikka, tarjoilut ja kaikki muut tilaisuudessa tapahtunut ’serviisi’ toimivat upeasti. Hyvä, että teillä on aikaraja yöllä, koska vaikutti siltä, että vieraat olisivat viihtyneet pitempäänkin.

Jarmo 24.10.2015

 

Haluan vielä kiittää teitä hienoista juhlajärjestelyistä! Ruoka oli tosi hyvää, useat vieraat kehuivat ja kiittelivät, myös vege-Elsa. Kakku ihanaa. Puitteet olivat hienot ja karaokea hauska laulaa, hyvä jos ei mennyt teiltä hermot. Kukka-asetelmat olivat hienot, ihan Lauran näköiset. Voin kyllä suositella teitä juhlapaikkana!

Marke, 30.9.2017 Tyttären valmistujaisjuhlat

’Vaikka häät siirtyivätkin syksyyn, saimme aivan mahtavan vappubrunssikassin 4 henkilölle mustaherukkatäytekakulla. Kaikki tarjottavat todella harkullisia. Kiitos!’ 

Tuija 1.5.2020 Vappubrunssi