Herkulliset Pikkujoulut Tampereella Idyllisessä Ympäristössä

Pikkujoulut Tampere | Villa Sofia

Villa Sofiassa vietät herkulliset pikkujoulut Tampereen keskustassa, idyllisessä ympäristössä. Koko upea Villa aina vain yhden seurueen käytössä.

Perinteisteisten pikkujoulujen vaihtoehtona suosittelemme kokkauspikkujouluja. Kokkauspikkujoulut sopivat kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Pikkujoulut kokkauskurssin merkeissä tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja. Villa Sofian kokkauspikkujouluissa kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua! Opetus suomeksi tai englanniksi. Ryhmäkoko 4-56 hlöä. Tutustu hintoihin ja menuihin tästä: Kokkauskurssit

Vaihtoehtoisesti voitte tulla viettämään pikkujouluja perinteisesti nauttimaan valmiin pöydän antimista. Koko kaunis Villa vain teidän seurueen käytössä. Tilamme taipuvat monenlaiseen ohjelmaan esim. pikkujoulut kasino-teemalla, lähitaikuutta, pub-tunnelmassa karaokeillen tai diskoillen. Meiltä herkulliset menut ja asiakkaalta omat juomat. Villa Sofian maksimi henkilömäärä istuen 75 hlö:ä ja cocktailtilaisuutena 120 hlö:ä. Pikkujouluaikaan Villa Sofiassa voi juhlia klo 02 asti. Kauttamme voitte hankkia myös mieluisat joululahjat vieraillenne. Pyydä tarjous lomakkeella!