Karonkkaillallinen hienostuneesti ja iloiset jatkot Holvituvan tunnelmassa

Väitöskaronkka Tampere | Villa Sofia

Väitöskaronkka helposti ja tyylikkäästi

Villa Sofiassa vietät ikimuistoisen väitöskaronkan tunnelmallisessa ympäristössä lähellä yliopistoa ja kaupungin keskustaa. Teemme teille lämminhenkisen ja valmiin juhlan. Huolehdimme juhlienne käytännön järjestelyistä, joten teillä on mahdollisuus keskittyä olennaiseen eli väitöstilaisuuteen.

Villa Sofia yksinomaan teidän käytössänne

Koko Villa Sofia on yksinomaan teidän käytössänne: Yläkerran eleganteissa salongeissa ensin illallinen, puheet ja kahvittelu. Loppuillan käytössänne on myös alakerran tunnelmallinen Holvitupa. Voitte kutsua kerralla kaikki vieraanne tai pitää ensin istuvana illallisena akateemisen karonkan ja kutsua jatkoille ystävänne ja sukulaisenne.

Kauttamme tilaat helposti livemusiikkia juhliisi. Tutustu lisää lisäpalvelut -sivullamme!

Villa Sofiassa lähdemme liikkeelle juhlien suunnittelussa Teidän toiveistanne!

Kiitos onnistuneista karonkkajuhlista! Väittelijän oli helppo keskittyä väitöstilaisuuteen, kun kaikki karonkkavalmistelut tehtiin valmiiksi. Upeat kukkakoristeet, erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta ja hyvä äänentoisto tekivät onnistuneen illan!

Laura, 31.8.2019

’Ihanteellinen karonkkapaikka minulle. Kaikki lähes 50 vierasta saatiin mahtumaan näköetäisyydelle ’samaan’ pitkään pöytään, ja kuitenkin kolmella eri porukalla, ’akateemisilla’, ’työkavereilla’ ja ’suvulla/ystävillä’ oli kaikilla ikään kuin oma huone. Ennen kaikkea siinä loppuvaiheen kiireessä ja jännityksessä ja itse tilaisuuden juhlahumussa ihan parasta oli, että henkilökunnalla oli ammattitaitoinen kokemus ja näkemys järjestelyistä ja aikataulutuksesta. Tilaisuus suunniteltiin hyvin etukäteen ja se todella eteni suunnitelman mukaan ihan kuin itsestään. Kannatti kuunnella heidän vinkkejään. Mistään ei tarvinnut huolehtia itse erikseen: ruokaesittelyt, hyvät ja runsaat tarjoilut, liinat, floristin kauniit kukkalaitteet. Jopa mikrofoni tuotiin käteen sitten kun oli sopiva aika puhua. Sai vain keskittyä nauttimaan juhlakaluna olemisesta. Paikka oli katettuna ja koristeltuna vielä juhlavampi kuin tutustumisvaiheessa. Siirtyminen rennompaan jatkovaiheeseen alakerran ’viinitupaan’ meni mutkattomasti, ja koska koko talo oli loppuillan käytössä, oli mahdollista kutsua jatkovaiheeseen muutama sellainenkin joka ei mahtunut tai päässyt itse pääkanronkkaan. Olisi varmasti toiminut hyvin niinkin päin, että pääkaronkka olisi ollut pienimuotoisempi ja jatkot laajemmat. Alakerran punatiilinen miljöö oli hämyvalossa, kätevästi spotifysta valitun tanssimusiikin soidessa ja napostelutarjoiluin tunnelmallisempi kuin tutustumisvaiheessa. Se oli myös hyvä paikka teekkarikuorolle avata ääntä ja odotella, milloin ohjelmassa tultiin sopivaan vaiheeseen heidän esiintyä. Joustava mahdollisuus lisäaikaan ja lisätarjoilutyöhön tuli minulle tarpeeseen. Toisaalta mahdollisuus tuoda itse juomat ja loppuillan naposteltavat antoivat mahdollisuuden lisäluksukseen pienin kustannuksin. Monipuoliseen juhlintaan taipuva paikka. Kiitän ja suosittelen!’

Ritva, 13.3.2015 Väittelijä

Vietimme väitöskaronkkaa Villa Sofiassa 8.4.2016. Villa Sofia tarjosi erittäin juhlavat puitteet yhdelle elämän hienoimmista päivistä. Henkilökunnan ammattitaito mahdollisti miellyttävän juhlinnan ilman huolia tarjoiluista tai aikatauluista. Ruoka oli erittäin maukasta, erityisesti kasvisruoka sai kiitosta! Kaunis kattaus kukkineen ja ruokien asettelu lautasille olivat juhlan arvoisia. Palaute on ollut kaikilta vierailta erittäin myönteistä. Villa Sofia saa täydet pisteet juhlien järjestäjänä!

Mirja, 8.4.2016 Väittelijä

Haluan vielä kiittää teitä hienoista juhlajärjestelyistä! Ruoka oli tosi hyvää, useat vieraat kehuivat ja kiittelivät, myös vege-Elsa. Kakku ihanaa. Puitteet olivat hienot ja karaokea hauska laulaa, hyvä jos ei mennyt teiltä hermot. Kukka-asetelmat olivat hienot, ihan Lauran näköiset. Voin kyllä suositella teitä juhlapaikkana!

Marke, 30.9.2017 Tyttären valmistujaisjuhlat

Kiitos hyvästä palvelusta koko väelle! Toimintanne oli esimerkillistä koko prosessin ajan, niin ensimmäisestä yhteydenotosta aina laskuun saakka. Erityiskiitos viinisuosituksista ruuan kanssa!  

Tuomas, 16.9.2017 Väitöskaronkan jatkot