Herkullinen Oheisohjelma Tilaisuutesi Yhteyteen

Oheisohjelmat Tampere | Villa Sofia

Etsitkö yhdessä tekemistä joka sopii kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta? Haluatteko kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja? Villa Sofian kokkauskursseilla kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua!

Yhden illan mittaisella herkuttelumatkalla kurssilaiset oppivat valmistamaan täydellisen aterian. Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokaisen taidot huomioiden. Tämä on Tampereen herkullisin oheisohjelma!

Opetus ja reseptit mahdollista saada myös englannin kielisinä. Musiikki, ruokiin ja maihin liittyvät omakohtaiset kokemukset sekä tunnelmallinen ympäristö takaavat kokonaisvaltaisen aistielämyksen. Teemme kokkauskursseja aamusta iltaan, joten voitte varata kurssin oman aikataulunne mukaan.

Kesä grillaten -sesonkimenu varattavissa 1.5.- 15.9. välisenä aikana. Tutustu herkulliseen menuun: Kesä grillaten -menu.

Pyydä meiltä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Näin me huolehdimme turvallisuudesta kokkauskursseilla:

  • Hinnat sisältävät kaikille kokkaajille maskit ja käsineet
  • Koko Villa Sofia, yläkerran salongit sekä alakerran holvitupa, on yksityisesti vain teidän seurueenne käytössä, joten juhlatilaa ei jaeta kenenkään muun kanssa
  • Olemme aina auki vain tilauksesta, joten tarvittaessa tiedämme myös jälkikäteen, ketkä ovat osallistuneet tilaisuuksiimme
  • Teemme tilaisuuden järjestelyt puolestanne, joten teidän tarvitsee tuoda ennalta vain mahdolliset alkoholijuomat (voitte tuoda ne myös tullessanne)
  • Jokainen osallistuja aloittaa käsienpesupisteiltä, joihin on suora käynti ulko-ovelta
  • Käsidesejä löytyy ympäri taloa
  • Olemme sitoutuneet käsittelemään ja valmistamaan ruokaa erityisen tarkasti ja hygienisesti, esim. pesemme valmiiksi kaikki kasvikset ja suunnittelemme työnjaon niin, että kaikki eivät ole saman aikaisesti liesien ympärillä
  • Itse ruokailu tapahtuu yläkerran salongeissa, jonne saamme istumapaikat tarvittavat turvaetäisyydet huomioiden (normaali maksimi määrä on 75 hlö:ä)
  • Jokaisen tilaisuuden jälkeen siivoamme tilan sekä puhdistamme kriittiset kosketuspinnat ennen seuraavien vieraiden tuloa
  • Talossamme on tehokas koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä tulo- ja poistoilmalla, jolloin ilman aerosolipitoisuudet saadaan kontrolloitua

Näin myös te voitte vaikuttaa, että osallistujat voivat tulla turvallisin mielin:

  • Järjestäkää aktiviteetit pienemmissä tiimeissä
  • Perinteistä poiketen aktiviteetti voi alkaa aikaisemmin ja näin myös loppua aikaisemmin. Tällöin minimoidaan riskiä, että alkoholi aiheuttaisi turvattomuutta loppuillasta
  • Korostakaa seurueellenne, että kokkauskurssille saavutaan vain ja ainoastaan täysin terveenä
  • Korostakaa, että jokainen huolehtii käsihygieniasta kokkauskurssin aikana
  • Jos kaikki eivät pääse osallistumaan livenä, ottakaa mukaan virtuaalisesti. Kerromme mielellämme, miten tämä parhaiten onnistuu tiloissamme!
  • Kerro osallistujille etukäteen, miten Villa Sofiassa vietetään turvallinen aktiviteetti. Autamme mielellämme tässä!

Kokkauskurssi soveltuu erinomaisesti myös isommalle kansainväliselle ryhmälle. Joustoa ja asiantuntemusta löytyy ohjelman suhteen ja tilat ovat mainiot ja viihtyisät. Kaikki olivat olleet niin kovin tyytyväisiä ihan kaikkeen ja juttua on riittänyt jälkeenpäin.

Hanna Varhelahti, Sandvik Mining and Construction Oy 10.2.2015

Suurkiitos teille kaikille viime viikon tilaisuudesta Villa Sofiassa!

Kaikki sujui upeasti, ruoka, puitteet ja palvelu oli loistokasta ja me kaikki todella viihdyimme!

Timo Reunanen, Marketing Manager, Ata Gears Oy 31.5.2018

Kiitokset hyvästä tapahtumasta. Villa Sofia oli loistava ympäristö monikulttuurisen tiimin tapahtumalle. Syöminen kun on niitä harvoja asioita joka meitä kaikkia yhdistää jos koolla on henkilöitä kahdeksasta eri maasta kuten meidän tilaisuudessa. Syömisen ja kokkaamisen ympärillä pystyimme rauhassa tutustumaan toisiimme ja se on selkeästi helpottanut tiimiläisten yhteistyötä tapahtuman jälkeen. Kiitokset mahtavista järjestelyistä.

Jukka Pihamaa, Vice President Valmet Technologies Oy 15.11.2016