Sesonkiherkut

Vuodenkierto on läsnä myös Villa Sofian kokkauskurssivalikoimassa.

Villa Sofian Kesä Grillaten Kokkauskurssi

Tässä lähtölaukaus kesän grillikauteen! Mukavaa yhdessäoloa, puutarhan tunnelmaa ja uusia ideoita kesän herkuiksi Villa Sofiassa keskellä Tamperetta. Perinteisen grillimenun lisäksi tarjolla on myös premium- tai kasvisversio. Premium kurssin erikoisuus ovat isot T-luupihvit, jotka leikataan erityisesti Villa Sofian grillikurssille. Liha, jota kursseillamme käytetään on lähiruokaa Kangasalta Karppilan tilalta. Kasvisruoka on paitsi trendikästä myös herkullista!

Villa Sofian Kesä grillaten menu:

  • Halloumi-melonivartaat dukkah-mausteseoksella
  • Lehtikaalipestolla täytetyt grilliportobellot
  • Tuoreparsa-kirsikkatomaattisalaatti
  • Grillattu teriyaki-lohi
  • Aasialainen nuudeli-kasvissalaatti
  • Charolais-hampurilaispihvit  TAI 300g Charolais T-luupihvit Kangasalta
  • Chiliaioli
  • Raparperi-Britakakku
  • Kahvi ja haudutettu tee

 

Kesä grillaten kasvismenu:

  • Tofu-melonivartaat dukkah-mausteseoksella
  • Aasialainen nuudeli-kasvissalaatti
  • Lehtikaalipestolla täytety grilliportobellot
  • Grillatut munakoisot tahinilla
  • Pitaleivät
  • Grillatut salaattilohkot
  • Punajuurivartaat ja itsetehty labneh
  • Raparperi-Britakakku
  • Kahvi ja haudutettu tee

 

Kesä Grillaten -kurssin voit järjestää 6.5. – 14.9. välisenä aikana.

Hinta 10-16 henkilön ryhmälle:

Kesä grillaten menu: 1950€ + alv 14%.

Premium-menu (Kesä grillaten menu T-luupihveillä): 1950€ +25€/hlö +alv 14%

Kesä grillaten kasvismenu: 1850€ +alv 14%

Pyydä tarjous isommalle ryhmälle!


Rapujuhlat kokaten

Loppukesän aromikkaat veden antimet saatavilla Villa Sofiassa. Meillä onnistuvat hienostuneet ja miksei hilpeätkin rapujuhlat joko rapukurssin päätteeksi tai valmiiseen rapupöytään istuen. Kurssilla opitaan porukalla rapujen keitto ja marinointi, rapujen makuun sopivien lisukkeiden valmistus.

Tämän jälkeen siirrytään nauttimaan saksiniekkojen mausta juhlavissa tunnelmissa. Kankaiset rapukaulurit, kultareunaiset astiat, elävä musiikki sekä tietenkin asiaan kuuluvat rapulaulut tekevät juhlasta mieliinpainuvan. Jos kaipaatte esilaulattajaa, voimme sen teille järjestää.

Rapumenu:

  • Pehmeä parsakaalikeitto
  • Keitetyt ravut
  • Paahdettua leipää, voita ja tilliä
  • Toscanalainen sitruunakakku Marjojen kera
  • Kahvi / haudutettu tee

Joulun Aikaan

Tule kokemaan joulun tunnelma kokaten. Joulun aikaan -menu on herkullinen, perinteitä kunnioittava, mutta samalla uusia tuulahduksia tuova jouluherkkujen kavalkadi:

  • Graavilohi ja sinappimousse
  • Rosolli
  • Herne-piparjuurisose
  • Aprikooseilla täytetty porsaan filee Konjakkikastikkeella
  • Bataatti-juures-pyree
  • Juustoiset joulutortut, piparit ja Gorgonzola –juusto
  • Glögisiirapilla maustettu valkoviini
  • Mascarpone-suklaaleivokset Kirsikkahillokkeen kera
  • Joulukahvi