Kaikille Sopivat Elämykselliset Aktiviteetit Tyky- ja Virkistyspäivään Tampereella

Tyky-päivä & Virkistyspäivä Tampere | Villa Sofia

Villa Sofia tarjoaa erilaisia aktiviteetteja kokouspäivien yhteyteen, tyky-päiviin, virkistyspäiviin ja muihin yhteisiin illanviettoihin. Villa Sofian aktiviteettipaketeista löydätte sopivat kokonaisuudet kaikille sukupuoleen ikään ja kuntoon katsomatta.

Hauska ja herkullinen makumatka Villa Sofian kokkauskurssin merkeissä edistää ryhmäsi yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötaitoja! Siinä ei kilpailla ketään vastaan, vaan kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kokkauskurssiamme voitte käyttää myös työkaluna moneen: testaa, kuinka ryhmäläisten kemiat sopivat yhteen tai käytä kokkauskurssia apuna uuden projektiryhmän jäsenten tutustuttamisessa. Kokkauskurssin kruunaa yhdessä valmistettu gourmet-ateria, joka nautitaan juhlallisesti pitkien illallispöytien äärellä. Kokkauskurssin hyvä fiilis kantaa työyhteisöä pitkän matkaa! Tutustu Villa Sofian kokkauskursseihin. Kokkauskurssiin yhdistettäväksi suosittelemme viini- tai suklaatastingia, joka sopii erinomaisesti myös kokouspäivän kevennykseksi iltapäiväkahvin yhteyteen.

Kun aikaa on varattu enemmän, suosittelemme kokkauskurssiin yhdistettäväksi omatoimista ja maksutonta Litukanpuiston kierrosta; Villivihannes työpajaa tai Rentouttavaa Metsätyöpajaa. Tai, jos kaipaatte enemmän liikunnallista aktiviteettia kokkauskurssin yhteyteen, voitte valita rentoa retkeilyä lyhyen opastetun kävelyn parissa, jonka jälkeen jatkatte meloen samalla nauttien Näsijärven maisemista. Lisätietoja tyky-paketeista löydätte tämän sivun sivupalkista.

Opetuskieleksi voitte valita ryhmän osallistujien mukaan suomen tai englannin.

Tarjoamme myös majoitusmahdollisuuden upeassa Jugend huoneistossa Tampereen ydinkeskustassa. Lue lisää.