Kaikille Sopivat Elämykselliset Aktiviteetit Tyky- ja Virkistyspäivään Tampereella

Tyky-päivä & Virkistyspäivä Tampere | Villa Sofia

Villa Sofia tarjoaa erilaisia aktiviteetteja kokouspäivien yhteyteen, tyky-päiviin, virkistyspäiviin ja muihin yhteisiin illanviettoihin. Villa Sofian aktiviteetit sopivat kaikille sukupuoleen ikään ja kuntoon katsomatta.

Villa Sofian aktiviteetit ovat kestoltaan 0,5-5 tuntia pitkiä, joten voit valita aktiviteetin, joka sopii omaan aikatauluunne.  Jos ylimääräistä aikaa ei ole paljon, voitte valita kestoltaan lyhyemmän aktiviteetin. Esimerkiksi herkullinen suklaatasting sopii erinomaisesti kokouspäivän iltapäiväkahvin yhteyteen.

Jos aikaa on enemmän ja haluatte hauskan ja herkullisen aktiviteetin, joka edistää ryhmäsi yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötaitoja, suosittelemme makumatkaa kokkauskurssin merkeissä! Siinä ei kilpailla ketään vastaan vaan kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kokkauskurssiamme voitte käyttää myös työkaluna moneen: testaa, kuinka ryhmäläisten kemiat sopivat yhteen tai käytä kokkauskurssia apuna uuden projektiryhmän jäsenten tutustuttamisessa. Kokkauskurssin kruunaa yhdessä valmistettu gourmet-ateria, joka nautitaan juhlallisesti pitkien illallispöytien äärellä. Kokkauskurssin hyvä fiilis kantaa työyhteisöä pitkän matkaa! Tutustu Villa Sofian kokkauskursseihin. Kokkauskurssiin yhdistettäväksi suosittelemme viinitastingia. Opetuskieleksi voi valita ryhmän osallistujien mukaan suomen tai englannin.