Tilaisuus Villa Sofia Oy

Villa Sofiassa vietät ikimuistoiset yritys- ja yksityisjuhlat omassa rauhassa. Olemme suosittu juhlatila häiden, merkkipäivien ja karonkkojen viettämiseen. Pyydä myös tarjous kastejuhlaan, muistotilaisuuteen tai rippijuhlaan.

Ensimmäisessä kerroksessa on juhlatilat 75 henkilön istuville illallisille eleganteissa saleissamme ja alakerran Holvitupa on tunnelmallinen, vanhasta tiilestä holvattu juhlatila illanviettoihin ja ohjelman seuraamiseen. Cocktail-tilaisuuksissa maksimi henkilömäärä 120 hlöä. Koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä.

Olemme avoinna tilauksesta.

Villa Sofiassa ei ole anniskeluoikeuksia, vaan asiakas voi tuoda omat alkoholijuomat yksityistilaisuuteensa.


Heini Niklas-Salminen ja Petra Häkkinen– kokemusta ja näkemystä

Tilaisuus Villa Sofia on perustettu vuonna 2005. Lähtökohtana oli tarjota omassa kiinteistössä keskellä Tamperetta korkeatasoisia, tunnelmallisia ja oman rauhan tarjoavia tilaisuuksia, joissa vieras tuntee, että häntä arvostetaan. Villa Sofian tasokkuus ja asiantuntemuksemme tuottavat tapahtumallenne merkittävän lisäarvon.

Tilaisuus Villa Sofia Oy AAA-luottoluokituksen omaava, vakavarainen Heini ja Tatu Niklas-Salmisen omistama yritys. Yrityksellä on Finpro Oy:n myöntämä Laatutonni-status.

Kasvatustieteiden maisteri, kotitalousopettaja Heini Niklas-Salminen on 10 ulkomailla viettämänsä vuoden aikana kerännyt kattavan tieto- ja taitopohjan vieraista kulttuureista.

Heini on opiskellut Ho Chi Minhin yliopistossa Kaakkois-Aasian kulttuurien ja kielten laitoksella, lisäksi hän on opiskellut ruoanvalmistusta Vietnamissa, Intiassa ja Ranskassa. Hollannissa hän työskenteli maailman johtavan konferenssiyrityksen myyntipäällikkönä ja elintarvikealan konsernin kansainvälisenä koulutuspäällikkönä.

Petra aloitti Tilaisuus Villa Sofiassa elokuussa 2014. Sitä ennen hän työskenteli mm. useamman vuoden ajan Pohjoismaiden johtavan ruokailupalvelu yrityksen Fazer Food Servicen palveluksessa kokoustarjoilijana sekä ravintolaesimiehenä. Petra valmistui restonomiksi hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelmasta Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2007.

Villa Sofian Emännät toivottavat sinut tervetulleeksi, tule nauttimaan asiantuntevasta palvelustamme!

Tilaisuus Villa Sofia – iloitse elämyksistä!