Häät Tampereella Helposti ja Tyylikkäästi

Kauneimmat häät Tampereella Villa Sofiassa

Häät Tampere | Villa Sofia

Häät Tampereella kuin unelma? Kauniin hienostuneet ja tunnelmalliset häät, mutta kuitenkin keskellä kaupunkia?

Villa Sofiassa vietätte ikimuistoiset häät idyllisessä miljöössä Tampereen sydämessä Puu-Tammelassa! Käytössänne aina koko upea villa, johon kuuluvat yläkerran elegantit salongit sekä alakerran tunnelmallinen Holvitupa. Kesällä käytössänne myös vehreä puutarhamme. Koko talo aina vain yhden seurueen käytössä.

Häät Tampereen sydämessä helposti ja tyylikkäästi

Emme ole pelkkä pitopalvelu vaan tarjoamme teille valmiit häät Tampereella, jotka sisältävät juhlanne suunnittelutapaamisen ja toteutuksen asiantuntemuksella, idyllisen tilan, ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, nykyaikaisen tekniikan unohtamatta tietenkään herkullisia tarjoiluja.

Häät kukkien kera

Myös juhlanne upeat pöytäkukat sisältyvät hintaan ja mikä parasta pääsette suunnittelemaan ne yhdessä ammattitaitoisen kukka-asiantuntijamme Kaisa Majamäki-Lehtosen kanssa. Suunnittelutapaamisella voitte tilata Kaisan kautta myös henkilökohtaiset hääkukat, kuten morsiuskimpun, vieheet, kaasojen kukat yms. Käy ihastelemassa upeaa kukkataidetta kuvagalleriassamme.

Henkilökohtaisten kukkien lisäksi voitte varata kauttamme helposti juhlanne musiikin sekä valokuvauksen. Tutustu lisäpalveluihimme tästä.

Hääyö Tampereen Hämeenkadulla

Jos vietätte häät Tampereella, kannattaa yhdistää mukaan Morsius-paketti: Morsian ja kaasot yöpyvät häitä edeltävän yön Hämeenkadun loisteliaassa Jugend-huoneistossamme ja valmistautuvat siellä juhlaan. Hääpäivänä morsiamen lähdettyä, kolmen makuuhuoneen huoneistoon mahtuvat majoittumaan myös kaasojen kumppanit. Morsius-pakettiin sisältyy aina sunnuntain myöhäisempi uloskirjautuminen, eli kun vietätte häät Tampereen Villa Sofiassa, on Jugend-huoneistomme klo 16 asti iltapäivällä käytössänne. Katso kuvat ja varaa.

Häät kokaten

Perinteisten häiden vaihtoehtona, suosittelemme viettämään häät kokkauskurssin merkeissä. Tutustu lisää ja pyydä tarjous: Kokkaushäät

Tutustu hääkuviin ja hääblogeihin

Me Villa Sofiassa lähdemme liikkeelle juhlien suunnittelussa Teidän toiveistanne!

Lisää kuvia Villa Sofia -häistä löydät kuvagalleriastamme.

Olimme mukana Tampereen Häämessuilla ja bloggaajat tutustuivat palveluihimme myös Villa Sofiassa, lue tästä heidän mietteitään:

Bridelisa

Tampereen Häämessujen viikonloppu

Vuoden 2021 Häät-lehden ensimmäisessä numerossa 1/2021 kerromme yhdessä kesän 2020 hääparin kanssa, miten häät voi järjestää helposti ja ilman ylimääräistä stressiä. Lehden inspiroiviin aiheisiin pääset tutustumaan tästä: Häät-lehti. Oman lehden pääset ostamaan Lehtipisteen myyntipisteistä kautta maan sekä sähköisen version osoitteesta issuu.com.

 

Olimme enemmän kuin tyytyväisiä kaikkeen, aivan niin kuin olivat vieraammekin. Kiitosta saivat niin järjestelyt kuin esiintyjätkin, mutta erityisesti ruoka ja aikataulutus, se ihana kiireettömyys, joka salli meidän itsemmekin viipyä hetkessä ja fiilistellä omaa juhlapäivää. Sydämellinen kiitos siis juhlasta teille!

Eeva-Maria ja Kimmo 2.5.2015

Suuri kiitos lauantain juhlista! Kaikki meni paremin kuin hyvin ja juhlista tuli juuri meidän näköisemme ja sellaiset kuin toivoimme. Hääpäivä jää mieleemme yhtenä elämän tähtihetkistä ja te olitte suuri osa siitä että kaikki sujui niin hienosti! Kiitos!

Anette ja Lasse 17.9.2016

Palvelu oli heti alusta asti ystävällistä ja ammattimaista. Sähköposteihin vastattiin aina nopeasti ja asiallisesti. Itse juhla sujui yli odotustemme. Tila oli erittäin kaunis ja floristin kukka-asetelmat olivat ihastuttavat. Ja sitten ruoka, se oli todella hyvää. Hinta-laatusuhde ruuassa todellakin kohdallaan. Olemme erittäin tyytyväisiä juhliimme, teitte siitä upean kokonaisuuden. Kaikki vieraatkin kehuivat ruokia ja juhlia vuolaasti. Iso kiitos Villa Sofian väelle.

Anni ja Kimmo 13.8.2016, Häät Tampere

 

Kaikki meni aivan nappiin jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Tilaisuudessa palvelu ja organisointi meni hienosti ja mitään huonoa sanottavaa ei ole mistään. Erityiskiitokset tosi hyvästä ruuasta ja joustavuudesta lisätuntien suhteen 🙂

Viivi ja Olli 23.7.2016

Vietimme ikimuistoiset Häät 27.8 -16 Erinomainen juhlapaikka keskellä kaupunkia.Ihanan idyllinen tila isommallekkin porukalle. Hyvä henkilökunta mahtavalla ja joustavalla palvelulla sai aikaan täydelliset Häät! Vieraat viihtyivät ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Sirpa ja Markku 27.8.2016