Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Lisäpalvelumme: Musiikki ja Kukat

Kauttamme saat myös hyvää musikkia, taidokkaan
valokuvaajan ja kauniit morsiuskimput

Tarjoamme teille mahdollisuuden tilata kauttamme Villa Sofia -juhliinne ammattitaitoisten
muusikoiden esittämää hyvää musiikkia, taidokkaan valokuvaajan sekä upeat henkilökohtaiset kukat.

Musiikki

Kauttamme saatte monipuolisen kattauksen musiikkia: Ohjelmatoimisto Piano & Viihteen ammattimuusikot ja Duo Q:n nuoret muusikot takaavat onnistuneen musiikkiesityksen juhlissanne. Olipa kyseessä sitten yksityistilaisuus kuten häät tai väitöskaronkka, tai yritysjuhlat kuten pikkujoulut, eläkkeellelähtöjuhla tai yrityksen merkkipäivät, voit löytää kattavasta tarjonnastamme  juhliinne sopivan kokoonpanon. Valikoimasta löytyy erityisesti pienempiä kokoonpanoja, joita voi hyödyntää sekä Villa Sofian yläkerrassa (esimerkiksi taustamusiikkina ruokailun aikana) sekä myöhemmin alakerran tunnelmallisessa holvituvassa.

Alla esimerkkejä kokoonpanoista:

Taitava viihdepianisti Piia Kärnä alias Piianisti

Jo yli 15 vuoden ajan keikkaillut musiikin ammattilainen Piia Kärnä on omistautunut viihdepianon soitolle, jolle ei löydy rajoituksia. Valikoimasta löytyy puoliklassista, Piafin chansoneita, Beatlesiä, tangoja, lattarirytmejä sekä paljon muuta! Piianistilta voi toivoa suosikkikappaleita sekä etukäteen että spontaanisti keikalla. Unelma-ammattissaan Piia pitää tärkeimpänä tunteella soittamista, joka hänen soitostaan todella välittyy. Piia kokee aina onnistumisen iloa, kun tunnelma taustasoiton myötä kohoaa ja ihmiset rentoutuvat seurustelemaan keskenään. Kuuntele Piian pianonäytteitä sivun oikeasta reunasta.

Musiikkinäyte:

Laulaja-pianisti Anna Katariina

Erittäin kaunisääniseltä Anna Katariinalta löytyy laulu- ja soittokokemusta jo usean vuoden ajalta. Myös englanniksi sujuvasti laulavalla Annalla on erittäin kattava ohjelmisto, joka pitää sisällään popin, jazzin ja iskelmäklassikkojen lisäksi useita 2000-luvun hittejä. Anna Katariinaa on usein verrattu Norah Jonesiin, maailman yhteen tunnetuimpaan laulajapianistiin. Yhteistä heille onkin pehmeän taipuisa ja erittäin kaunis lauluääni ja lahja luoda upeaa tunnelmaa musisoinnillaan. Anna Katariina on myös säveltänyt omia, suomenkielisiä ja tunnelmallisia kappaleita, joita hän voi esittää taustakeikoillaan. Kuuntele Anna Katariinan musiikkinäytteitä sivun oikeasta reunasta.

Musiikkinäyte:

Duo Songbirds

Duo Songbirds on Piian ja Annan upea yhdistelmä, joka taipuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Nämä laululintuset ovat keikkailleet yhdessä jo useamman vuoden ajan. Duo Songbirdsin repertuaari on mahtavan monipuolinen. Siihen kuuluu mm. jazzhittejä, Piafia, Beatlesiä, Elvistä, musikaalisävelmiä, tangoja, Abbaa ja paljon muuta! Annan viisi eri laulukieltä lisäävät laajaa valikoimaa. Duo Sonbirdsin repertuaari kasvaa koko ajan ja voit vaikuttaa ohjelman sisältöön toivomalla omia suosikkikappaleita. Duo Songbirds sopii erinomaisesti esimerkiksi Villa Sofian hääjuhliin. Duo voi aloittaa esiintymisensä yläkerrassa (esim. muutaman kappaleen verran tai taustana) ja jatkaa illalla holvituvan pub-tunnelmassa. Kuuntele laululintusia sivun oikeasta reunasta ja ihastu!

Musiikkinäyte: 

Trio Songbirds

Menoa ja meininkiä, hyvää svengiä ja stemmalaulua! Tätä kaikkea on Trio Songbirds. Pianisti Piia Kärnä, laulaja Anna Katariina sekä kitaristi-laulaja-monilahjakkuus Aimo Laitamo ovat musisoineet yhdessä jo useita vuosia. Trion repertuaari on myös laaja. Valikoimasta löytyy mm. jazzhittejä sekä musikaalisävelmiä englanniksi, poppia ja bilehittejä suomeksi, Piafia ranskaksi ja salsaa espanjaksi. Dynaaminen Trio on todella monipuolinen kokoonpano, sillä sitä voi hyödyntää  pitkin iltaa välillä soolona, välillä duona ja lopulta  kasvattaa trioksi. Juhlan alussa pianisti voi viihdyttää ruokailun taustalla ja  juhlan edetessä kuvaan voi astua myös laulaja. Kun kitaristi liittyy porukkaan, voidaan puhua jo pienestä mutta energisestä bilebändistä, joka saa takuulla porukan ottamaan ilon irti tanssilattialla. Häävalssit ja muu perinteisempi tanssimusiikki onnistuu tältä triolta myös. Trio Songbirds on myös luonut muutamia ohjelmallisia ja riemastuttavia musiikillisia yllätysnumeroita, joita voitte tiedustella suoraan Pianoviihteeltä! Trio Songbirdsin musiikkiin voit tutustua sivun oikeasta reunasta. Piano & Viihteen valikoimasta löytyy myös monta muuta upeaa ja viihdytävää kokoonpanoa.

Musiikkinäyte:

Duo Veera ja Joni

Duo Veera & Joni on raikas ja tyylikäs valinta jokaiseen juhlaan ja tilanteeseen. Setti kootaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen, joten kokonaisuus on aina tilaisuuteenne sopiva. Ohjelmiston osaksi harjoitellaan myös toivekappaleitanne, jotta juhlissanne kuullaan varmasti myös juuri ne teille tärkeimmät kappaleet. Veera & Joni tarjoaa monipuolisen ja tunnelmallisen musiikkiohjelman, joka koostuu vanhoista ja uusista kappaleista niin suomeksi kuin englanniksi ilman tyylirajoja.

Musiikkinäyte:

Henkilökohtaiset juhlakukat

Oleellinen osa Villa Sofia -juhlia ovat upeat ja ainutkertaiset pöytäkukat, jotka kuuluvat aina juhlan hintaan. Villa Sofian pöytäkukat toteuttaa rautaisella ammattitaidolla Kaisa Majamäki-Lehtonen. Kaisan kautta tilaat myös henkilökohtaiset juhlakukat, kuten näyttävät morsiuskimput ja sulhasen vieheet, heittokimpun sekä kaasojen ja bestmanien kukkakoristeet. Kaisan kanssa ideoit myös muut kukkakoristeet. Häiden henkilökohtaiset kukat suunnittelette ja tilaatte kätevästi juhlienne suunnittelutapaamisen yhteydessä. Toimitus juhlapäivänä joustavasti erikseen sovittuun paikkaan, esimerkiksi kampaajalle tai valokuvaukseen. Kaisan upeaa kukkataidetta pääset ihastelemaan galleriassamme.

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä