Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Lisäpalvelumme: Musiikki ja Kukat

Kauttamme saat myös hyvää musikkia sekä kauniit morsiuskimput

Tarjoamme teille mahdollisuuden tilata kauttamme Villa Sofia -juhliinne ammattitaitoisten
muusikoiden esittämää hyvää musiikkia sekä upeat henkilökohtaiset kukat.

Musiikki

Kauttamme saatte monipuolisen kattauksen musiikkia: Ohjelmatoimisto Piano & Viihteen ammattimuusikot takaavat onnistuneen musiikkiesityksen juhlissanne. Olipa kyseessä sitten yksityistilaisuus kuten häät tai väitöskaronkka, tai yritysjuhlat kuten pikkujoulut, eläkkeellelähtöjuhla tai yrityksen merkkipäivät, voit löytää kattavasta tarjonnastamme  juhliinne sopivan kokoonpanon. Valikoimasta löytyy erityisesti pienempiä kokoonpanoja, joita voi hyödyntää sekä Villa Sofian yläkerrassa (esimerkiksi taustamusiikkina ruokailun aikana) sekä myöhemmin alakerran tunnelmallisessa holvituvassa.

Alla esimerkkejä kokoonpanoista:

Duo Primadonnat

Duo Primadonnat on kevyen musiikin hehkuva viulupianoyhtye. Pianisti Piia Kristiina ja viulisti Annukka Nevalainen luovat soitollaan ja visuaalisella ilmeellään juhlavaa tunnelmaa, säihkettä ja glamouria syntymäpäiville, hääjuhliin, yritystilaisuuksiin.

Duon jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto ulottuu kevyestä klassisesta metalliin sekä jazzista bluesiin, unohtamatta ikivihreitä klassikoita ja tunnetuimpia elokuvasävelmiä.

Duo Primadonnilla on myös omaa tuotantoa, sillä Piia Kristiina on aktiivinen uuden musiikin säveltäjä. Duon käsissä hänen sävellyksistään syntyy kaunista ja herkkää tunnelmointia tai iloista ja kepeää sävelillä herkuttelua. Tyylilaji on klassistapoppia!

Piia Kristiinan säveltämä häämarssi Day of Dreams on juhlava ja herkkä kappale viululle ja pianolle. Kappale sopii upeasti vihkiseremoniaan. Tilaajan toivekappaleet otetaan myös huomioon.

Musiikkinäytteet:

 

Taitava viihdepianisti Piia Kärnä

Jo yli 15 vuoden ajan keikkaillut musiikin ammattilainen Piia Kärnä on omistautunut viihdepianon soitolle, jolle ei löydy rajoituksia. Valikoimasta löytyy puoliklassista, Piafin chansoneita, Beatlesiä, tangoja, lattarirytmejä sekä paljon muuta! Piialta voi toivoa suosikkikappaleita sekä etukäteen että spontaanisti keikalla. Unelma-ammattissaan Piia pitää tärkeimpänä tunteella soittamista, joka hänen soitostaan todella välittyy. Piia kokee aina onnistumisen iloa, kun tunnelma taustasoiton myötä kohoaa ja ihmiset rentoutuvat seurustelemaan keskenään.

Musiikkinäyte:

Laulaja-pianisti Anna Katariina

Erittäin kaunisääniseltä Anna Katariinalta löytyy laulu- ja soittokokemusta jo usean vuoden ajalta. Myös englanniksi sujuvasti laulavalla Annalla on erittäin kattava ohjelmisto, joka pitää sisällään popin, jazzin ja iskelmäklassikkojen lisäksi useita 2000-luvun hittejä. Anna Katariinaa on usein verrattu Norah Jonesiin, maailman yhteen tunnetuimpaan laulajapianistiin. Yhteistä heille onkin pehmeän taipuisa ja erittäin kaunis lauluääni ja lahja luoda upeaa tunnelmaa musisoinnillaan. Anna Katariina on myös säveltänyt omia, suomenkielisiä ja tunnelmallisia kappaleita, joita hän voi esittää taustakeikoillaan.

Musiikkinäyte:

Duo Songbirds

Duo Songbirds on Piian ja Annan upea yhdistelmä, joka taipuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Nämä laululintuset ovat keikkailleet yhdessä jo useamman vuoden ajan. Duo Songbirdsin repertuaari on mahtavan monipuolinen. Siihen kuuluu mm. jazzhittejä, Piafia, Beatlesiä, Elvistä, musikaalisävelmiä, tangoja, Abbaa ja paljon muuta! Annan viisi eri laulukieltä lisäävät laajaa valikoimaa. Duo Sonbirdsin repertuaari kasvaa koko ajan ja voit vaikuttaa ohjelman sisältöön toivomalla omia suosikkikappaleita. Duo Songbirds sopii erinomaisesti esimerkiksi Villa Sofian hääjuhliin. Duo voi aloittaa esiintymisensä yläkerrassa (esim. muutaman kappaleen verran tai taustana) ja jatkaa illalla holvituvan pub-tunnelmassa. Kuuntele laululintusia musiikkinäyte ja ihastu!

Musiikkinäyte: 

Henkilökohtaiset juhlakukat

Oleellinen osa Villa Sofia -juhlia ovat upeat ja ainutkertaiset pöytäkukat, jotka kuuluvat aina juhlan hintaan. Villa Sofian pöytäkukat toteuttaa rautaisella ammattitaidolla Kaisa Majamäki-Lehtonen. Kaisan kautta tilaat myös henkilökohtaiset juhlakukat, kuten näyttävät morsiuskimput ja sulhasen vieheet, heittokimpun sekä kaasojen ja bestmanien kukkakoristeet. Kaisan kanssa ideoit myös muut kukkakoristeet. Häiden henkilökohtaiset kukat suunnittelette ja tilaatte kätevästi juhlienne suunnittelutapaamisen yhteydessä. Toimitus juhlapäivänä joustavasti erikseen sovittuun paikkaan, esimerkiksi kampaajalle tai valokuvaukseen. Kaisan upeaa kukkataidetta pääset ihastelemaan galleriassamme.

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä