Ikimuistoiset Yritysjuhlat Tampereella Idyllisessä Ympäristössä

Yritysjuhlat Tampere | Villa Sofia

Villa Sofiassa vietät ikimuistoiset yritysjuhlat, kuten palvelusvuosi- ja eläkkeellelähtöjuhlat unohtamatta vuotuisia pikkujouluja ja kesäjuhlia.  Vietä juhlat perinteisesti illallistaen tai rennosti kokkauskurssin merkeissä. Pitopalvelu talon puolesta. Villa Sofiassa ei ole anniskeluoikeuksia, vaan voitte tuoda omat alkoholijuomat yksityistilaisuuteenne.

Yläkerran elegantit salongit tarjoavat tilat 75 henkilön istuviin illallisiin. Cocktail-tilaisuuksissa maksimi henkilömäärä 120. Käytössänne myös alakerran tunnelmallinen Holvitupa, vanhasta tiilestä  holvattu juhlatila, illanviettoihin ja ohjelman seuraamiseen. Koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä, joten yksityisyys ja oma rauha on aina taattua.

Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta palvelee Teitä jo useamman vuoden kokemuksella.

 

 

Sydämelliset kiitokset teille siitä, että toteutitte lauantaisen juhlani niin täydellisesti! Puitteet ja järjestelyt ovat yksi osa juhlien onnistumista, toinen osa muodostuu vieraista, ja lauantaina tuo kaikki meni niin nappiin kuin mennä voi. Oli ihanaa, kun ei itse tarvinnut huolehtia paikan päällä mistään! Vieraani olivat myös aivan haltioissaan kauniista miljööstä ja herkullisesta ruoasta. Ja viisivuotiaan Aino-tytön mielestä ”kellari” eli alakerta oli jännittävä paikka ;). Eri juhlapaikoista tarjouksia pyytäessäni Villa Sofia erottautui heti: tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja tarjoustiedot oli eritelty selkeästi. Pystyin siis heti laskemaan, mitä juhlan järjestäminen Sofiassa maksaa. Mahdollisuus jatkaa juhlaa vapaamuotoisemmin alakerrassa on myös erinomainen; näin saa viettää kauemmin aikaa kaikkien vieraiden kanssa.

Satu Leinonen, Satutext 10-vuotta 1.4.2017