Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Ota yhteyttä

Juhlatalo Villa Sofia sijaitsee Tampereen Tammelassa, Kullervonkatu 28 ja Puutammelanraitti 16 kulmassa, kivenheiton päässä keskustasta.

Keskeinen sijainti lähellä rautatieasemaa ja pääliikenneväyliä tekevät tulon Villa Sofiaan helpoksi. Sammonaukion raitiotiepysäkiltä on n. 5min kävelymatka. Bussien n:ot 2 ja 26 Tapionkadun bussipysäkiltä on 350m Villa Sofiaan.

Pysäköinti: Villa Sofialla on kolme omaa asiakaspaikkaa. Lisäksi Puu-Tammelanraitilta, Kullervonkadun molemmin puolin, löytyy ilmaisia, yleisiä parkkipaikkoja rajoitetusti.

Lähin pysäköintitalo on Technopolis Asemakeskus, joka on avoinna 24/7. Pysäköintipaikat sijaitsevat Peltokadun puolella, pysäköintihallin 0-kerroksessa. Osoite navigaattoriin on Peltokatu 26. Pysäköintimaksu maksetaan pysäköintihallista ulos ajettaessa. Maksun voi maksaa Moovy-sovelluksella tai maksukortilla automaattiin, joka on 1. kerroksessa ulosajoportin vieressä. Tunti maksaa 3,00 ja 24 tuntia: 35 €. Pysäköintihallissa voi kaikkialla ladata sähköautoja pysäköinnin ajan. Lataus maksetaan eParking-sovelluksella. Aloita lataus skannaamalla latauspisteen QR-koodi tai valitsemalla latauspisteen numero sovelluksesta.

Tilaisuus Villa Sofia Oy

010 3225800
info@tilaisuus.fi

Heini Niklas-Salminen
Petra Häkkinen

Villa Sofia Facebookissa
Villa Sofia Instagramissa

  • Yhteystiedot

  • Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lue arvosteluja
Ota yhteyttä