Turvalliset Hybridi-Kokoustilat Tampereella

Hybridi-Kokoustilat Tampere | Villa Sofia

Tampereen idyllisimmät kokoustilat käytössänne: Viihtyisät Ryhmätyötilat Isoillekin Ryhmille, Yksilöity Palvelu, Hybridimahdollisuus, Hyvät Tarjoilut & Laadukkaat Oheisohjelmat.

Idylliset kokoustilat Tampereen keskustassa

Kokoustilat Tampere: Etsitekö erilaista, korkeatasoista, oman rauhan takaavaa kokoustilaa, joka kuitenkin on Tampereen keskustassa? Villa Sofiassa vietät onnistuneen kokouspäivän! Kokoustilamme soveltuu myös erinomaisesti koulutuksiin ja muihin asiakastapaamisiin. Kokoustilamme ja koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä, joten yksityisyys ja oma rauha on aina taattua. Koronan johdosta olemme lisänneet mahdollisuuden osallistua myös etänä.

Kokoustilastamme löytyy tehokas tietokone ja telakka, konferenssikaiutin&mikrofoni, web-kamera, videotykki, valkokangas, äänentoistolaitteet, langaton mikrofoni, fläppitauluja ja WLAN -yhteydet. Yläkerran päätysalongit toimivat erinomaisesti ryhmätyötiloina.

Laadukkaat ja elämykselliset oheisohjelmat kokouksen yhteyteen

Tarjoamme kokouspäivän yhteyteen myös laadukkaat ja elämykselliset oheisohjelmat 6-56 henkilön ryhmille. Kaipaatteko oheisohjelmaa, joka olisi hauskaa, mutta samalla edistäisi ryhmänne yhteenkuuluvaisuutta ja yhteistyötaitoja? Tutustu Vills Sofian kokkauskursseihin. Yhdessä valmistettu gourmetateria kruunaa kokouspäivän!


Villa Sofian hinnasto, kokoustilat Tampere

Kokoustilavuokra:

Kokoustilavuokra 380€ klo 9-16, lisätunnit 95€ /alkava tunti

Kokoustilavuokra sisältää keltaisen kokous-salin sekä salonkien käytön. 33-40 henkilön ryhmille kokoustilana toimii alakerran Holvitupa, jolloin yläkerran salongit ovat myös käytössänne.  Kokoustilassa on videotykki, valkokangas, äänentoistolaitteet, langaton mikrofoni, fläppitauluja ja WLAN -yhteydet. Yläkerran päätysalongit toimivat erinomaisesti ryhmätyötiloina.

Kokoustarjoilut:

Kokouspaketti I

Aamupala
Sis. kahvi/tee
Leipäkori
Leikkeleitä, juustoa ja vihanneksia
Tuorepuuroa
Kauden hedelmät
Tuoremehu

Villa Sofian maittava lounas

Iltapäiväkahvi/tee
Päivän makea kahvileipä
Hinta: 33,00 €/henkilö

Kokouspaketti II

Aamukahvi/tee
Moniviljasämpylä tai ruisleipä

Villa Sofian maittava lounas

Iltapäiväkahvi/tee
Päivän makea kahvileipä
Hinta 27 €/henkilö

Lounas sisältää lämpimän ruoan lisäksi raikkaan salaatin, leipäkorin, ruokajuomat sekä kahvin/teen pienen makean kera. Huomioimme ennalta ilmoitetut erikoisruokavaliot ja allergiat.

Kokouksen aikana tarjolla vettä; virvoitus- ja hyvinvointijuomat laskutetaan kulutuksen mukaan 3,95 €/plo. Kaikki valmistamme kokousruoka on laktoositonta. Räätälöimme kokoustarjoiluja myös toiveidenne mukaisesti.

Hinnat 0-alv hintoja. Hinnat voimassa toistaiseksi. Minimi laskutettava henkilömäärä on 10 hlöä. Maksu mahdollista myös luottokortilla (2,5% laskutuslisä korttimaksuissa).