Villa Sofian Juhlapaikka Tampereella Takaa Ikimuistoiset Juhlat

Juhlapaikka Tampere | Villa Sofia

Olemme suosittu juhlapaikka Tampereella häiden, merkkipäivien ja karonkkojen viettämiseen. Pyydä myös tarjous kastejuhlaan, muistotilaisuuteen tai rippijuhlaan.

Lämminhenkiset muistamiset ja vuotuiset juhlat, kuten pikkujoulut ja kesäjuhlat, ovat puolestaan yritysten suosikkeja.

Ensimmäisessä kerroksessa on juhlatilat 75 henkilön istuville illallisille eleganteissa saleissamme ja alakerran Holvitupa on tunnelmallinen, vanhasta tiilestä holvattu juhlatila illanviettoihin ja ohjelman seuraamiseen. Cocktail-tilaisuuksissa maksimi henkilömäärä 120 hlöä. Koko kaunis Villa aina vain yhden seurueen käytössä.

Olemme avoinna tilauksesta. Villa Sofiassa ei ole  anniskeluoikeuksia, vaan asiakas voi tuoda omat alkoholijuomat yksityistilaisuuteensa.

’Ihanteellinen karonkkapaikka minulle. Ennen kaikkea siinä loppuvaiheen kiireessä ja jännityksessä ja itse tilaisuuden juhlahumussa ihan parasta oli, että henkilökunnalla oli ammattitaitoinen kokemus ja näkemys järjestelyistä ja aikataulutuksesta. Tilaisuus suunniteltiin hyvin etukäteen ja se todella eteni suunnitelman mukaan ihan kuin itsestään. Kannatti kuunnella heidän vinkkejään. Yläkerran juhlasalit olivat katettuna ja koristeltuna vieläkin juhlavampia ja alakerran Holvitupa oli hämyvalossa tanssimusiikin soidessa vieläkin tunnelmallisempi kuin tutustumisvaiheessa. Monipuoliseen juhlintaan taipuva paikka. Kiitän ja suosittelen!’  Ritva, 13.3.2015

’Kiitos juhliemme järjestelyistä. Ensikäynnin ja keskustelun pohjalta odotuksemme olivat korkealla, mutta te onnistuitte ne vielä ylittämään. Kaunis kattaus, hyvä ruoka ja ammattitaitoinen tarjoilu mahtavissa tiloissanne saivat vierailtamme vilpittömiä kehuja. Teitte meille tärkeästä illasta todella muistamisen arvoisen.’
Pia ja Jouko, 11.7.2015