Villa Sofiassa vietät herkulliset pikkujoulut Tampereen keskustassa, idyllisessä ympäristössä. Koko upea Villa aina vain yhden seurueen käytössä.
Kokkauspikkujoulut
Perinteisteisten pikkujoulujen vaihtoehtona suosittelemme kokkauspikkujouluja. Kokkauspikkujoulut sopivat kaikille sukupuoleen, ikään ja kuntoon katsomatta. Pikkujoulut kokkauskurssin merkeissä tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, herkullisen aterian ja uusia oppeja. Villa Sofian kokkauspikkujouluissa kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua! Opetus suomeksi tai englanniksi. Ryhmäkoko 4-56 hlöä. Tutustu hintoihin ja menuihin tästä: Kokkauskurssit
Perinteiset pikkujoulut
Vaihtoehtoisesti voitte tulla viettämään pikkujouluja perinteisesti nauttimaan valmiin pöydän antimista. Koko kaunis Villa vain teidän seurueen käytössä. Tilamme taipuvat monenlaiseen ohjelmaan esim. pikkujoulut kasino-teemalla, lähitaikuutta, pub-tunnelmassa karaokeillen tai diskoillen. Meiltä herkulliset menut ja asiakkaalta omat juomat. Villa Sofian maksimi henkilömäärä istuen 75 hlö:ä ja cocktailtilaisuutena 120 hlö:ä. Pikkujouluaikaan Villa Sofiassa voi juhlia klo 02 asti. Kauttamme voitte hankkia myös mieluisat joululahjat vieraillenne. Pyydä tarjous lomakkeella!
Pikkujoulut kisaten ja nautiskellen
Kisailijoille tarjolla on myös pikkujoulut kisaten ja nautiskellen. Kenen tiimi valmistaa parhaan burgerisoosin? Keiden dippiä ei voi vastustaa? Villa Sofian vauhdikkaassa ja luovassa aktiviteetissa kisataan parhaan burgerisoosin valmistuksesta. Tuttuun tapaan tämäkin aktiviteetti on huolella suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu.
Joka tiimiin valitaan Mittaaja, Kirjaaja, Hämmentäjä ja Raportoija. Lisäksi päätetään soosiin komponentit: Pohjan lisäksi jotakin suolaista, makeaa, hapokasta, tulista ja vielä lisää makuaineita. Sitten veivataan, kenties savustetaan, raastetaan, sotketaan ja maistellaan. Päätökset tehdään tietysti yhdessä ja kehitystyö on kaikkien näpeissä. Kun kaikki ovat tyytyväisiä tai aika loppuu, on aika äänestää voittajasoosi!
Session paras soosi pääsee kunniapaikalle aterialla ja voittajatiimi palkitaan laadukkailla keittiövälineillä. Lisäksi kirjoitamme reseptin puhtaaksi aterianne aikana ja voilà: Yrityksellänne on nyt ikioma hampurilaiskastike!
Kisan jälkeen siirtyä valmiiseen pöytään, johon olemme valmistaneet Karppilan Charolais-pihvikarjan lihasta laadukkaat burgerit, kyytipoikana punasipulihillokettamme ja tietysti mehevät ja mahtavat hampparisämpylät, joiden briossitaikina on vaivattu jo edellispäivänä kohoamaan kaikessa rauhassa, lisäksi bataattiranskalaisia ja coleslawta. Jälkiruokana nautitaan Villa Sofian suklaamoussea.
Toki jos haluatte oppia myös valmistamaan herkkuburgerit itse, niin Amerikan herkut -kokkauskurssi sopii mainiona lisänä kilpailulle.
Kerralla Villa Sofian keittiöön mahtuu kisaamaan 6 joukkuetta eli 24 keksijää. Jos ryhmänne on suurempi, järjestetään kisa cup-muodossa, jolloin maistellaan osakilpailujen parhaat kastikkeet, ja valitaan näistä voittaja. Cup -muodossa kisailijoita voi olla jopa 72 (kokkauskurssiin yhdistettynä max 56).