Vietä Unohtumattomat Syntymäpäiväjuhlat Villa Sofiassa

Syntymäpäiväjuhlat Tampere | Villa Sofia

Villa Sofiassa vietät ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat Tampereella, idyllisessä ympäristössä aivan keskustan tuntumassa. Koko kaunis Villa, johon kuuluvat yläkerran elegantit salongit sekä alakerran tunnelmallinen Holvitupa, on yksiomaan Teidän käytössänne. Kesällä käytössänne on myös vehreä puutarhamme.

Teemme teille valmiin juhlan, joka sisältää juhlanne suunnittelutapaamisen ja toteutuksen asiantuntemuksella, idyllisen tilan, ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan, nykyaikaisen tekniikan, unohtamatta tietenkään herkullisia tarjoiluja. Olemme siis paljon enemmän kuin pelkkä pitopalvelu.

Perinteisten juhlien vaihtoehtona suosittelemme syntymäpäiviä kokkauskurssin merkeissä. Lue lisää ja pyydä tarjous: Kokkaussynttärit

Tutustu myös juhliemme lisäpalveluihin!

Suurkiitokset juhlieni täydellisestä onnistumisesta! Ts. kaikki meni kerta kaikkiaan loistavasti. Vieraani ovat antaneet paljon suitsutusta onnistuneen paikan valinnasta, kuten myös erinomaisen herkullisista ruuista kaikilta osin, kakku oli Super jne!!! Paikka, tarjoilut ja kaikki muut tilaisuudessa tapahtunut ’serviisi’ toimivat upeasti. Hyvä, että teillä on aikaraja yöllä, koska vaikutti siltä, että vieraat olisivat viihtyneet pitempäänkin.

Jarmo 24.10.2015