Villa Sofia on tunnettu herkullisista tarjottavistaan. Herkuttelijan tiimipäivä on ilotulitusta makuaistille, mutta myös tuoksut ja värit valtaavat mielen muilta ärsykkeiltä. Villa Sofian kokkauskursseilla kaikki ovat tähtiä ja onnistuminen on taattua. Tuo siis ryhmäsi oppimaan ja nauttimaan!
Lippulaivatuotteitamme ovat kokkauskurssit, joissa neljän tunnin makumatkalla pääsette valmistamaan tiiminne voimalla gourmet-aterian.
Tai valitse kolmen tunnin lyhyempi tiimipäivä, jossa kurssilaiset oppivat valmistamaan herkullisen lounaan.
Ruoat valmistetaan pienissä ryhmissä ja jokaisen taidot huomioiden. Tämä on Tampereen herkullisin oheisohjelma!
Tutustu menuihin
Amerikan Herkut kokkauskurssi
Reilut hampurilaispihvit ja paahdetut bataattitikut nautitaan raikkaiden lisukkeiden ryydittäminä. Tilaa täytyy kuitenkin jättää myös herkulliselle jälkiruoalle. Tule nauttimaan reilusta ja maukkaasta Amerikan menusta:
- Coleslaw
- Punasipulihilloke
- Texmex-burgerit pihvikarjan lihasta ja itse valmistetut briossisämpylät
- Kanelilla maustetut bataattitikut
- Itse tehty valkosipulimajoneesi
- Hedelmäinen marenki-tuorejuusto -herkku
- Kahvi/haudutettu tee. Ruokajuomat: Vesi ja mehu. Halutessanne voitte toimittaa omat alkoholijuomat.
Hinta sisältää tilavuokran 3 tuntia, opetuksen, ruokien raaka-aineet ja reseptivihon.
Varaa tuote yhteydenottolomakkeella.
HINTA:
84 € + alv/hlö
TOTEUTUS:
maanantaista perjantaihin klo 10-15 välillä
KESTO:
3h
RYHMÄKOKO:
Minimilaskutus 16 hlöä
Kokataan Italialainen lounas
Mitä eroa on tavallisella ja durum vehnällä? Miten pasta valmistetaan? Minkä muotoista pastaa valitaan eri ruokalajeille? Tulkaa oppimaan pastan ja italialaisen lounaan valmistamisen salat:
- Pasta alla Puttanesca
- Tuorepasta
- Mozzarella-tomaattisalaatti
- Grissinit
- Tiramisu
- Kahvi/haudutettu tee. Ruokajuomat: Vesi ja mehu. Halutessanne voitte toimittaa omat alkoholijuomat.
Hinta sisältää tilavuokran 3 tuntia, opetuksen, ruokien raaka-aineet ja reseptivihon.
Varaa tuote yhteydenottolomakkeella.
HINTA:
89 € + alv/hlö
TOTEUTUS:
maanantaista perjantaihin klo 10-15 välillä
KESTO:
3h
RYHMÄKOKO:
Minimilaskutus 16 hlöä