Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Tyky & Virkistyspäivä Tampere | Villa Sofia

Suussasulavin oheisohjelma - Nauti suklaan suloista Villa Sofian idyllissä!

Suklaatasting sopii loistavasti kokouspäivän yhteyteen, tyky-päivän ohjelmanumeroksi, virkistyspäivän oheisohjelmaksi ja muihin yhteisiin illanviettoihin.

Villa Sofian suklaatasting sisältää ohjatun maistelun, kahvitarjoilun ja kuusi artesaanikonvehtia. Ja millaisia suklaita ne ovatkaan! Ellet ole vielä päässyt maistamaan NelleUllan käsintehtyjä konvehteja, niin nyt on korkea aika korjata puutos. Aidoilla marjoilla, yrteillä, kukilla kuorrutetut tryffelit sisältävät herkullisen suklaisen yllätyksen, johon yhdistyvät mm. samppanja, hedelmät tai tumma suklaamousse. Maistelun lomassa kerromme kaakaon matkasta tropiikista Villa Sofian salonkeihin.

 

Villa Sofia on omistettu vain teidän ryhmänne käyttöön, joten voitte nauttia tästä idyllisestä pikkukeitaastamme vain kivenheiton päässä keskustan vilinästä ja ihmisvirrasta. Omassa rauhassanne ja turvallisesti.

Villa Sofian suklaamaistelun voit varata kokousten ja tykypäivien oheisohjelmaksi.

Varaa suklaatasting yhteydenottolomakkeella

Suklaat on aseteltu kauniisti kultakoristeislle lautasille. Maistelu aloitetaan miedoimmasta ja edetään kohti voimakkainta tummaa suklaata.

Suklaatastingin kesto on 1 tunti, josta koulutusosuus 30 minuuttia. Loppuaika on varattu kahvitteluun, seurusteluun ja suklaiden nauttimiseen.

Maistelun aikana kerromme kaakaon matkasta tropiikin lämmöstä Villa Sofian salonkeihin: suklaan historiasta, valmistusmenetelmistä, erilaisista suklaatyypeistä ja suklaan terveysvaikutuksista.

Maistelun aikana selviää myös syy, miksi naisten suussa suklaa maistuu parhaimmalta!

Kuuden suklaan koulutuksellinen tasting ja kahvit 29,50 €/hlö

Villa Sofian suklaamaistelun voit varata kokousten ja tykypäivien oheisohjelmaksi.

Hintoihin lisätään alv 14%

Varaa suklaatasting yhteydenottolomakkeella

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä