Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Tyky & Virkistyspäivä Tampere | Villa Sofia

Suussasulavin oheisohjelma - Nauti suklaan suloista Villa Sofian idyllissä!

Suklaatasting sopii loistavasti kokouspäivän yhteyteen, tyky-päivän ohjelmanumeroksi, virkistyspäivän oheisohjelmaksi ja muihin yhteisiin illanviettoihin.

Villa Sofian suklaatasting sisältää ohjatun maistelun, kahvitarjoilun ja kuusi artesaanikonvehtia. Ja millaisia suklaita ne ovatkaan! Ellet ole vielä päässyt maistamaan NelleUllan käsintehtyjä konvehteja, niin nyt on korkea aika korjata puutos. Aidoilla marjoilla, yrteillä, kukilla kuorrutetut tryffelit sisältävät herkullisen suklaisen yllätyksen, johon yhdistyvät mm. samppanja, hedelmät tai tumma suklaamousse. Maistelun lomassa kerromme kaakaon matkasta tropiikista Villa Sofian salonkeihin.

 

Villa Sofia on omistettu vain teidän ryhmänne käyttöön, joten voitte nauttia tästä idyllisestä pikkukeitaastamme vain kivenheiton päässä keskustan vilinästä ja ihmisvirrasta. Omassa rauhassanne ja turvallisesti.

Villa Sofian ryhmäkoko suklaiden maisteluun on 8-80 henkilöä, tosin alle 20 henkilön ryhmille myymme suklaatastingia vain muiden palveluiden kuten kokousten ja tykypäivien oheisohjelmana.

Varaa suklaatasting yhteydenottolomakkeella

Suklaat on aseteltu kauniisti kultakoristeislle lautasille. Maistelu aloitetaan miedoimmasta ja edetään kohti voimakkainta tummaa suklaata.

Suklaatastingin kesto on 1 tunti, josta koulutusosuus 30 minuuttia. Loppuaika on varattu kahvitteluun, seurusteluun ja suklaiden nauttimiseen.

Maistelun aikana kerromme kaakaon matkasta tropiikin lämmöstä Villa Sofian salonkeihin: suklaan historiasta, valmistusmenetelmistä, erilaisista suklaatyypeistä ja suklaan terveysvaikutuksista.

Maistelun aikana selviää myös syy, miksi naisten suussa suklaa maistuu parhaimmalta!

Kuuden suklaan koulutuksellinen tasting ja kahvit 28€/hlö
Villa Sofian ryhmäkoko suklaiden maisteluun on 8-80 henkilöä, tosin alle 20 henkilön ryhmille myymme suklaatastingia vain muiden palveluiden kuten kokousten ja tykypäivien oheisohjelmana.

Kokouspäivän herkkuhetkeksi tai aterian päätteeksi kahvit ja kaksi konvehtia 12€/hlö

Hintoihin lisätään alv 14%

Varaa suklaatasting yhteydenottolomakkeella

Kullervonkatu 28, 33500 Tampere

  • Oma rauha keskellä kaupunkia
  • Ilmaisia ja maksullisia pysäköintialueita lähistöllä, mm. Aimopark -pysäköintitalo
  • Rautatieasemalta 10 min kävelymatka
  • Raitiotiepysäkiltä 5 min kävelymatka
  • Helppo saapua, Villa Sofia on Tampereen sisääntuloreittien varrella

Asiakkaidemme kokemuksia

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä