Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Tyky-päivä & Virkistyspäivä Tampere | Villa Sofia

Kaikille Sopivat Elämykselliset Aktiviteetit Tyky- ja Virkistyspäivään Tampereella

Villa Sofia tarjoaa erilaisia aktiviteetteja kokouspäivien yhteyteen, tyky-päiviin, virkistyspäiviin ja muihin yhteisiin illanviettoihin. Villa Sofian aktiviteettipaketeista löydätte sopivat kokonaisuudet kaikille sukupuoleen ikään ja kuntoon katsomatta.

Tykypäivänä kannattaa keskittyä työyhteisön toimivuuden parantamiseen. Hyvin rakennettu tyhypäivä tuottaa kaikille osallistujille yhteisen muiston, joka hitsaa tiimin uudella tavalla yhteen. Tykypäivänä irrottaudutaan arjen rutiineista, murretaan normaalit hierarkiat ja virkistäydytään yhdessä, nautitaan! Villa Sofiassa on myös hyvät kokoustilat tykypäivän yhteydessä järjestettävään omaan ohjelmaanne.

Kokkauskurssi virkistyspäivään!

Hauska ja herkullinen makumatka Villa Sofian kokkauskurssin merkeissä edistää ryhmäsi yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötaitoja kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen! Kokkauskurssiamme voitte käyttää myös työkaluna moneen: testaa, kuinka ryhmäläisten kemiat sopivat yhteen tai käytä kokkauskurssia apuna uuden projektiryhmän jäsenten tutustuttamisessa.

Kokkauskurssin kruunaa yhdessä valmistettu gourmet-ateria, joka nautitaan juhlallisesti pitkien illallispöytien äärellä. Kokkauskurssin hyvä fiilis kantaa työyhteisöä pitkän matkaa! Tutustu Villa Sofian kokkauskursseihin.

Valmiit tykypäivän paketit

Jos olette hieman pienemmällä budjetilla liikkeellä ja etsitte päivällä tehtävää TYKY-ohjelmaa, niin tutustukaa valmiisiin tyky-päivä -paketteihimme.

Mikäli tiiminne on pieni, kannattaa työpaikalla yhdistää suunnitteluryhmät ja järjestää tykypäivä isommalla porukalla. Villa Sofian kolme peräkkäistä salia antavat mahdollisuuden tiimeille yksityisyyteen ja saatte samalla rahalla enemmän!

Tutustu Villa Sofian Tykypaketteihin tai lataa kattava 16 tuotteen esite tästä: Villa Sofian Tykypäivä

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä