Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Herkulliset Kesäjuhlat Villa Sofian Puutarhassa

Tänä kesänä Villa Sofiassa on mistä valita, on sitten kyse virkistyspäivästä, kesäjuhlasta tai tykypäivän ohjelmasta. Kun kevätaurinko alkoi jo sulattelemaan kinoksia terassiltamme, havahduimme mekin talvihorroksesta ja kehitimme kesäkaudelle uusia menuja grillauskurssille ja puutarhajuhlaan. Nyt meillä on tarjota myös isollekin ryhmälle hieno tykypäivä!

Kokkauskurssi grillaten on pitkäaikainen lemmikkimme: Holvituvan tunnelmasta on ihanaa päästä välillä puutarhaan nautiskelemaan. Teimme pari kesää sitten puutarhaamme katetun terassin, joka on osoittautunut juuri niin mahtavaksi lisäksi kuin toivoimmekin. Ihmettelemme ainoastaan, miksi emme tehneet sitä jo aiemmin!! Menu tänä kesänä on välimerellinen: kokkauskurssilla ’purjehdimme’ Nizzan satamasta Kreikan kautta eteläiselle Välimerelle. Menun tarkka sisältö löytyy alimpana kokkauskurssilistauksesta. Myös kasvisruokailijat huomioidaan tuttuun tapaan. Kun yhdessä laitellaan ruokaa, niin kokkauskurssi toimii mainiosti sekä tyky- että virkistyspäivän yhteen kokoavana liimana. Jos kokkauskurssiin yhdistää vielä viininmaistelua tai piha-aktiviteetteja, voi ryhmäkoko olla max 50 osallistujaa, yli 32 henkilön ryhmät ruokailevat sisätiloissa.

Kesäjuhlat puutarhassamme ovat aikas erityiset, Tampereen keskustassa ei taida olla muita vaihtoehtoja, jossa olisi oma puutarha eksklusiivisesti vain yhdelle seurueelle. Menuvaihtoehtoina on  rento burgerimenu ja juhlavampi herkuttelumenu, jotka molemmat valmistamme paikanpäällä keittiössämme ja puutarhan grillissä. Ruokailun jälkeen voi pelailla pihapelejä tai siirtyä illan viiletessä Holvitupaan esimerkiksi karaokeilun tai elävän musiikin merkeissä. Sateen sattuessa voi valita katoksen tai juhlan siirtämisen sisälle salonkeihimme. Kesäjuhlat onnistuvat 100 henkilölle kerrallaan.

Uutena ’sulanmaan’ tuotteena tarjoamme innostavaa tykypäivää (kesto 6h) aina 200 henkilölle asti. Päivä sisältää Kaupunkisuunnistuksen, Pihapelit, Suklaataiteilun, Tietovisan ja mauste/villiyrttitunnistuksen sekä ruokailuna mainion aamiaisen, lounaan jälkiruokineen ja iltapäiväkahvin leivoksen kera. Kaikki pääsevät lounastamaan katon alle suojaan, samoin visailut ja taiteilu tapahtuvat sisätiloissa. Kaupunkisuunnistus ja pihapelit vaativat sään mukaisen varustuksen. Tutustu tuotteeseen!

Perinteisesti touko-kesäkuussa ennen juhannusta tuntuu kuin päiviä olisi aivan liian vähän. Kannattaakin suunnitella virkistäytyminen tai juhliminen jo hyvissä ajoin, ja aloittaa työt kesän jälkeen virkistäytyen yhdessä Villa Sofiassa.

Ihanaa kesän odotusta meille kaikille!

 

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä