Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Tunnelmalliset syys- ja talvihäät

Hääsesonki on pidentynyt ympärivuotiseksi. Varsinkin häät syksyllä ja talvisydämenä ovat kasvattaneet suosiotaan – eikä ihme: Pimeään vuodenaikaan on helppo luoda tunnelmaa kynttilöillä, valonauhoilla ja lyhdyillä. Vieraat tulevat mielellään juhlimaan kesälomakauden ulkopuolella ja hotellihuoneitakin on helpommin saatavilla, kun kesäfestareiden kävijät eivät ole Tamperetta kuormittamassa.

Me Villa Sofiassa olemme tunnistaneet trendin ja panostaneet tunnelmavalaistukseen. Tietysti tuttujen Villa Sofian vahvuuksien lisänä. Eli loistavan palvelun ja sijainnin, herkullisen ruoan lisänä panostamme somistukseen.

Led kynttilöitä tarvitaan kuitenkin paljon, jotta saadaan näyttävyyttä. On ilo tarjota tämä lisäpalvelu, koska yksittäistä juhlaa varten rahallinen satsaus olisi merkittävä, toiseksi asiakkaillemme olisi työlästä etsiä ja tilata sopivan mittaiset valonauhat, oikean kokoiset lyhdyt sekä kynttilät ja toimittaa ne meille ennalta. Kolmanneksi vastuullisuusperiaatteemme mukaisesti haluamme suosia kestäviä vaihtoehtoja. Juhlien somistus kuormittaa ympäristöä huomattavasti, jos somistus on kertakäyttöinen.

Kun ulkona pakkanen paukkuu ja viima puhaltaa, on ihana kokoontua perheen ja ystävien kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta idyllisessä Villa Sofiassa.

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä