Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Saammeko esitellä uutuutemme: Villa Sofian blogi

Kotisivumme ovat saaneet pienen päivityksen myötä ilmeen piristyksen sekä uusia toiminallisuukisa ja sisältöä. Yksi uusi sisältöuudistus on ihka ensimmäinen blogimme. Tai no, vähän harjoittelimme muutama vuosi sitten, mutta niin kuin niin monessa muussakin asiassa, kompastelujen kautta harjoitus tekee mestarin ja nyt lähdemme siitä, että tämä on tullut jäädäkseen. Tarkoituksenamme on kertoa teille esimerkiksi tuotteistamme ja palveluistamme, uutuuksistamme, juhlien suunnittelusta, talosta ja tilastamme sekä elämästä sen sisäpuolella. Kuulemme myös mielellämme, mitä sinä haluaisit kuulla vaikkapa liittyen juhlien suunnitteluun.

Olemme järjestäneet erilaisia tilaisuuksia ja juhlia jo 16-vuoden ajan, joten kokemusta ja näkemystä on karttunut. Normaalina vuonna teemme noin 160-170 tilaisuutta, mutta niin kuin kaikki tiedämme, oli viime vuosi hyvin poikkeuksellinen tämän suhteen (ja varmasti tämäkin vuosi, mutta toivottavasti vain osittain), joten jouduimme kehittelemään myös uusia tuotteita ja tapoja viettää esimerkiksi tiimipäivää. Tästäkin kerromme matkan varrella lisää.

Ota siis blogimme seurantaan ja kuulet ensimmäisenä Villa Sofian kuulumiset ja saat hyviä vinkkejä erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista! Ollaan kuulolla!

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä