Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Love me do!

Ihan alkuun: Hyvää alkanutta uutta vuotta 2022 kaikille!

Vaikka viimeiset pari vuotta ovatkin olleet haastavia varsinkin monelle alamme toimijoista (niin kuin myös monen muunkin alan toimijalle), voimme iloksemme todeta, että onneksi vuoteen 2021 mahtui myös juhlaa! Ja olemme onnekkaita, kun saamme tänäkin vuonna olla tekemässä onnistuneita juhlia ja mieleenpainuvia elämyksiä. 17 vuoden aikana Puu-Tammelanraitilla, vaaleanpunaisessa kivitalossa on käynyt tuhansia juhlijoita ja monet jo useamman kerran niin vieraana kuin juhlien järjestäjänäkin. Haluamme, että jokainen juhla on vieraillemme ainutkertainen sekä elämyksellinen ja uskomme, että olemme siinä myös onnistuneet. Tästä syystä olikin suuri ilo saada tällä viikolla postia, joka alkoi sanoilla: Onneksi olkoon, yrityksesi on ehdolla Vuoden Hääyritys 2022 -finaaliäänestyksessä kategoriassa: Juhlatilat! Juhlatilat on yksi kahdestatoista Vuoden Hääyritys 2022 kategoriasta, joka valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta. Yhteistyössä on mukana myös Hääideasivusto amoriini.comin häähakemisto sekä Häät-lehti (lähde: love me do-nettisivu, 5.1.21). Ja me olemme yksi Juhlatilat -katergorian finaalisteista!! Finaaliäänestys on nyt auki ja voit käydä antamassa äänesi osoitteessa: www.lovemedo.fi/l/vhy2022 . Finaaliäänet koostuvat teidän äänistänne (75%) sekä ammattilaisten äänistä (25%). Jos siis olet sitä mieltä, että Villa Sofia ansaitsisi korkeimman palkintopallin Juhlatilat -kategoriassa, käythän antamassa äänesi. Jo etukäteen, olemme kaikista äänistä kovasti kiitollisia! Äänestyslinkki on auki 7.1.2022 klo 16 – 21.1.2022 klo 16. Voittaja julkaistaan Suomen suurimmilla häämessuilla Kaapelitehtaalla 22-23.1.2022 (huomioiden kuitenkin mahdollisesta koronatilanteesta aiheutuneet m muutokset). Onpa hienoa ja kunnia olla mukana!!

Vaikka suurin hääsesonki meillä alkaakin vasta kesällä, saamme onneksi nauttia hääjuhlien tunnelmasta myös kesäkuukausien ulkopuolella. Jo nyt meillä on tiedossa hääjuhlia jokaiselle kuukaudelle aina syyskuulle asti ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, tullaan jokuset häät viettämään myös pikkujoulujen välissä. Ja meille tämä alkuvuosi on myös yhtä häähumua, sillä tämän upean kilpailun finaalipaikan lisäksi tapaat meidät Tampereen Häämessuilla 5.-6.2.2022, jossa pääset juttelemaan kanssamme juhlasuunnitelmistanne, mutta myös maistamaan maistatusalueella meidän suussa sulavaa suklaamoussekakkua. Palaamme tarkempiin osastonumeroihin kanavissamme. Lisäksi vuoden alkuun mahtuu useampi hääsuunnittelu jo varanneiden hääparien kanssa. Juhlan suunnittelutapaaminenhan sisältyy aina juhlan hintaan. Suunnittelutapaamisten lisäksi tapaamme viikoittain pareja, jotka ovat alkaneet suunnittelemaan omaa tärkeää päiväänsä ja miettivät voisiko Villa Sofia olla heille sopiva juhlapaikka. Ja arvatakin saattaa, että juuri tammi-helmikuussa yhteydenottoja tulee paljon, koska joulu ja uusi vuosi on kihlautumisen kulta-aikaa, ihanaa 😊.

Tätä häähumua voisi jatkaa loputtomiin, mutta jätetään toiseenkin kertaan jotain. Loppuun haluan kertoa meidän omat näkemyksemme siitä, miksi juuri Villa Sofia on yksi Vuoden Hääyritys 2022 Juhlatila -kategorian finalisteista. Ja onhan meillä vuosittain paljon myös muita tilaisuuksia sekä juhlia ja nämä tekijät vaikuttavat myös usein silloin siihen, että tilamme ja palvelumme valitaan. Tässä muutamia vahvuuksiamme hää- ja juhlapaikkana:

 1. Meillä ei ole asiakkaita vaan meillä kaikki ovat vieraita. Mitä tämä tarkoittaa, niin voin kirjoittaa siitä toisella kertaa lisää.
 2. Henkilökohtainen, asiantunteva ja tehokas palvelu jo 17-vuoden kokemuksella
 3. Aina talon oma henkilökunta käytössä
 4. Joustavuus järjestelyissä
 5. Henkilökohtainen suunnittelutapaaminen
 6. Toimit vain meidän kanssamme, kun pidät juhlat Villa Sofiassa
 7. Herkulliset, tuoreet ja paikan päällä tehtävät tarjoilut
 8. Vaivattomuus ja helppous! Me teemme juhlajärjestelyt puolestasi ja sinä sekä vieraasi voit keskittyä itse juhlaan.

Ja laitan tähän muutaman kohdan, jotka koskettavat nimenomaan tilaamme:

 1. Uniikki, 101-vuotias talo
 2. Sijainti Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä
 3. Oma, suojaisa puutarha
 4. Koko talo aina vain yhden seurueen käytössä
 5. Kahden kerroksen tunnelmaa: Yläkerran elegantit salongit ja alakerran tunnelmallinen holvitupa
 6. Ajattomat huonekalut ja tarjoiluastiat
 7. Siisteys ja puhdas sisäilma
 8. Tila ei vaadi erillistä koristelua, mutta saat toki personoida tilaa omilla koristeilla

Jos sinä olet sitä mieltä, että Villa Sofia ansaitsee ykköspaikan Vuoden Hääyritys 2022 Juhlatila -kategoriassa, käythän antamassa äänesi: www.lovemedo.fi/l/vhy2022

Onnellista vuoden jatkoa toivottelee blogin kirjoittanut Petra ja muu Villa Sofian väki

Ps. Häämessujen lisäksi tapaat meidät myös Tampere-Talossa K50-messuilla 26.2.2022

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä