Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Paras hampurilaiskastike!

Miltä tiimeistänne valmistuu paras hampurilaiskastike? Keiden dippiä ei voi vastustaa?  Tähän haluamme vastauksen kun kehitimme vauhdikkaan ja luovan aktiviteetin, jossa kisataan parhaan burgerisoosin valmistuksesta. Kyseessä on tämän syksyn uutuustuote, joka avaa ihan uudenlaisen sivun Villa Sofian palveluissa. Tuttuun tapaan tämäkin aktiviteetti on huolella suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu.

Aluksi jokaiseen neljän henkilön tiimiin valitaan Mittaaja, Kirjaaja, Hämmentäjä ja Raportoija. Lisäksi päätetään soosiin komponentit: Pohjan lisäksi jotakin suolaista, makeaa, hapokasta, tulista ja vielä lisää makuaineita. Sitten veivataan, kenties savustetaan, raastetaan, sotketaan ja maistellaan. Päätökset tehdään tietysti yhdessä ja kehitystyö on kaikkien näpeissä. Kun kaikki ovat tyytyväisiä tai aika loppuu, on aika äänestää voittajasoosi!

Session paras soosi pääsee kunniapaikalle aterialla ja voittajatiimi palkitaan laadukkailla keittiövälineillä. Lisäksi kirjoitamme reseptin puhtaaksi aterianne aikana ja voilà: Yrityksellänne on nyt ikioma hampurilaiskastike!

Ideana tälle tuotteelle oli kehittää uudenlainen konsepti, jossa pääsisi vapaasti säveltämään ja pitämään hauskaa. Koska hampurilaiset ovat yhä suosionsa huipulla ja kastikkeilla on ratkaiseva osuus makunautinnon synnyssä, oli tuloksena tämä kastikekilpailu.

Kisa vapauttaa mukavasti tunnelman ja toimii itsenäisenä ohjelmanumerona ja ryhmäytymisgeneraattorina. Toki jos haluatte oppia myös valmistamaan herkkuburgerit itse, niin Amerikan herkut -kokkauskurssi sopii mainiona lisänä kilpailulle.

Vaihtoehtoisesti voitte kisan jälkeen siirtyä valmiiseen pöytään, johon olemme valmistaneet Karppilan Charolais-pihvikarjan lihasta laadukkaat burgerit, kyytipoikana punasipulihillokettamme ja tietysti mehevät ja mahtavat hampparisämpylät, joiden briossitaikina on vaivattu jo edellispäivänä kohoamaan kaikessa rauhassa, lisäksi bataattiranskalaisia ja coleslawta. Jälkiruokana nautitaan Villa Sofian suklaamoussea, itse valmistettua marenkia ja tyrnimarjoja.

Kerralla Villa Sofian keittiöön mahtuu kisaamaan 6 joukkuetta eli 24 keksijää. Jos ryhmänne on suurempi, järjestetään kisa cup-muodossa, jolloin maistellaan osakilpailujen parhaat kastikkeet, ja valitaan näistä voittaja. Cup -muodossa kisailijoita voi olla jopa 72.

Kisaan varaamme aikaa puolesta tunnista tuntiin, ja kokkauskurssi tai ateria lisänä, on teillä ikimuistoinen ilta- tai iltapäiväohjelma valmis! Syksyn tutustumistarjouksena hampurilaiskastike -kisa 29€/hlö, lisäksi ateria 58 € tai Amerikan Herkut kokkauskurssi 74€ / hlö, hinnat 0-alv. Minimilaskutus 14 henkilöä.

Toivottavasti näemme pian! Toivottaa blogin kirjoittanut Heini.

Raportoija, Hämmentäjä, Mittaaja ja Kirjaaja

 

 

 

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä