Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Villa Sofian henkilökunta

Villa Sofian henkilökunta on aina valmiina auttamaan, kun sinulla on tarvetta juhlalle tai tilaisuudelle. Voit luottaa siihen, että meillä juhlat toteutetaan vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Villa Sofiassa sinua palvelevat Heini, Tatu ja Petra, joista jokainen tuo omat vahvuutensa esiin työssään. Lisäksi meillä on myös muutamia lisäkäsiä auttamassa osaltaan tilaisuuksiemme onnistumista. Uusimpana tulokkaana remmiin on tullut Henna. Tosin Hennaan olet saattanut törmätä Villa Sofiassa jo aikaisemminkin, sillä hän on suorittanut meillä restonomiopintoihin kuuluneet harjoittelut ja on sitä myöten lunastanut paikkansa vakio kokoonpanossamme.

Villa Sofian upean talon historiaan pääset tutustumaan aikaisemman blogipostauksemme kautta. Sieltä selviää muun muassa Heinin ja Tatun matka Tilaisuus Villa Sofian perustajiksi. Petra taas on tullut Villa Sofian toimintaan mukaan vuonna 2014. Tätä ennen hän on työskennellyt Heinin ja Tatun perheen au pairina Hollannissa vuonna 2001, joten yhteistä työhistoriaa on kertynyt jo pidemmältäkin aikaa!

Villa Sofian hienoutena koemme monipuolisen ammattitaitomme juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Vaikka jokaisella meistä onkin jonkinlainen oma osa-alueensa toiminnassamme, olemme silti kaikki valmiina tekemään kaikkea talon kunnossapidosta juhlien järjestämiseen. Tällaisella ketterällä toiminnalla pystymme varmistamaan, että saamme tuotettua onnistuneita juhlia ja täyttämään asiakkaidemme odotukset parhaalla mahdollisella tavalla!

Heinille on tärkeää, että Villa Sofiaan saapuvat vieraat tuntevat olonsa viihtyisäksi ja tervetulleeksi. Asiakkaiden kohtaaminen sekä heidän kanssaan keskustelu pitävät yllä Heinin intohimoa työtä ja yrittäjyyttä kohtaan. Hänellä on paljon kokemusta niin tilaisuuksien järjestämisestä kuin myös eri maiden ruokakulttuureista. Ruokakulttuurien monipuolisuutta pääsee kokemaan esimerkiksi Villa Sofian kokkauskurssien parissa, joihin Heini on ammattitaidollaan koonnut mitä mahtavimpia makuelämyksiä. Jatkuva osaamisen päivittäminen ja trendien mukana pysyminen ovat hänelle erittäin tärkeitä. Ilman niitä kun ei pysy mukana jatkuvasti muuttuvassa maailmassa!

Tatu puolestaan hoitaa enemmän Villa Sofian taustatöitä. Häntä ei välttämättä nähdä niin paljoa tilaisuuksissa paikan päällä, mutta hänen roolinsa Villa Sofian arjessa on äärimmäisen tärkeä. Voisi jopa sanoa, että Tatu pitää Villa Sofian pyörät pyörimässä, sillä häneltä löytyy ammattitaitoa niin yrityksen paperihommiin kuin myös talon kunnossapitoon. Tatua myös pidetään jonkinlaisena järjen äänenä Villa Sofiassa.

Petra taas on vahvasti läsnä asiakkaiden kohtaamisessa. Hänestä on ihanaa olla mukana järjestämässä asiakkaille ainutlaatuisia juhlia ja tilaisuuksia. Petran ammattitaito tapahtumien suunnitteluissa sekä järjestelyissä näkyy hänen ketterässä toiminnassaan. Hän haluaa luoda luottamuksellisen ilmapiirin ympärilleen, jolloin asiakkaiden on helppo uskoa siihen, että kaikki sovitut asiat järjestyvät. Petrasta Villa Sofiassa työskentelyssä mahtavinta ovat mukavat asiakkaat. Asiakkaiden kohtaaminen innostaakin häntä todella paljon, ja heidän kauttaan hän saa jatkuvasti intoa työhönsä.

Tämän ammattitaitoisen kolmikon lisäksi meillä Villa Sofiassa työskentelee muutamia lisäkäsiä, jotka auttavat tilaisuuksissa sekä niiden valmisteluissa. Nämä lisäkädet ovat osa Villa Sofian työyhteisöä, ja ilman heitä emme pärjäisi! Me kaikki yhdessä luomme Villa Sofiaan pirteää tunnelmaa, jossa jokaisella on hyvä työskennellä juuri omana itsenään. Jokaisella meistä on merkittävä rooli luodessamme juuri sinulle onnistunutta tilaisuutta ainutlaatuisessa Villa Sofiassa!

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä