Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Yhteishenki Ylös Virkistyspäivän Merkeissä!

Erilainen ja Herkullinen Tykypäivä

Tykypäivänä kannattaa keskittyä työyhteisön toimivuuden parantamiseen. Hyvin rakennettu tiimipäivä tuottaa kaikille osallistujille yhteisen muiston, joka hitsaa tiimin uudella tavalla yhteen.

Valikoimastamme löydät virkistyspäiviin sopivat kokkauskurssit, joissa neljän tunnin makumatkalla pääsette valmistamaan tiiminne voimalla gourmet-aterian.

Kokkauskurssien lisäksi löydätte valikoimastamme moneen makuun sopivia valmiita tyky-päivä -paketteja. Isoille ryhmille (max 200 hlöä) räätälöidyt osittain ulkoilua sisältävät Kesäpäivät.

 

Luovasti Hauskaa

Päästäkää luovuutenne valloilleen ja tulkaa tekemään herkullista ja uniikkia suklaataidetta!

Lue lisää

Kisailijoiden Unelma

Kisailijoille tarjolla on suunnistamista kaupunkiluonnossa sekä visaisia tietokilpailuja.

Lue lisää

Herkkusuille

Pidättekö hyvästä ruoasta? Valikoimastamme löydätte koko illan mittaiset herkuttelumatkat sekä lyhyemmät päiväkurssit.

Lue lisää

Virkistyspäivä Puutarhassa

Tulkaa nauttimaan Puu-Tammelan puutarhojen idyllistä! Voitte tutustua kauniiseen kaupunkiluontoon visaillen, nauttia puutarhajuhlista tai grillailla Villa Sofian puutarhassa.

Lue lisää

Tykypäivä, tyhypäivä, tiimipäivä, virkistyspäivä – rakkaalla lapsella on monta nimeä

Meitä on erilaisia ihmistyyppejä ja tiimien dynamiikka vaihtelee, niinpä Villa Sofiassa tarjoamme monenlaisia ratkaisuja. 

Tiimipäivänä pitäisi kaikilla olla kivaa. Vaikka se on vain yksi vuoden kahdestasadasta päivästä, jolloin työhyvinvointia työpaikoilla rakennetaan, voi sen merkitys olla todella suuri me-hengen luomisessa.

Jotta tykypäivä tuottaa tulosta, on tärkeää huomioida koko tiimin tarpeet ja mieltymykset. Yhdessä tekeminen ja onnistuminen ovat kaiken keskiössä, herätellään luovuutta ja ratkotaan yhdessä hauskoja haasteita.

Villa Sofian tyhypäivän resepti:

  • Hyvää ruokaa, joko itse tehden tai Villa Sofian emäntien tekemänä Holvituvan keittiössä, puhtaat kotimaiset raaka-aineet,  maukas lopputulos
  • Yhdessä tekemistä ja onnistumista, joka sopii varmasti kaikille ikään, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta
  • Luovaa ja hauskaa virkistyspäiväksi, elämyksiä kaikille aisteille

 

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä