Siirry sisältöön

Hae sivuilta:

Yhteishenki Ylös Virkistyspäivän Merkeissä!

Paras Tykypäivä Luovin Tyhypäivä

Tykypäivänä kannattaa keskittyä työyhteisön toimivuuden parantamiseen. Hyvin rakennettu tyhypäivä tuottaa kaikille osallistujille yhteisen muiston, joka hitsaa tiimin uudella tavalla yhteen. Tykypäivänä irrottaudutaan arjen rutiineista, murretaan normaalit hierarkiat ja virkistäydytään yhdessä, nautitaan! Villa Sofiassa on myös hyvät kokoustilat tykypäivän yhteydessä järjestettävään omaan ohjelmaanne.

Luovasti Hauskaa

Tulkaa leipomaan pullasta mitä mieleenne juolahtaa, taiteilkaa suklaasta herkulliset taulut, kehittäkää tiimillenne oma hampurilaiskastike.

Lue lisää

Kisailijoiden Unelma

Tulkaa ratkomaan yhdessä visaisia tietokilpailuja, kaupunkisuunnistamaan tiimeinä lähipuistossa tai mittelemään kekseliäisyydessä kokkisodan merkeissä.

Lue lisää

Herkkusuille

Pidättekö hyvästä ruoasta ja juomasta? Tulkaa maistelemaan artesaanisuklaita, kokkamaan yhteinen ateria, taiteilemaan syötävän hyvät suklaataulut tai järjestetään teille juomatasting mieluisista juomista.

Lue lisää

Kaupunkiluonnosta nauttien

Tulkaa nauttimaan Puu-Tammelan puutarhojen idyllistä! Voitte tutustua kauniiseen kaupunkiluontoon visaillen, nauttia puutarhajuhlista tai grillailla Villa Sofian puutarhassa.

Lue lisää

Tykypäivä, tyhypäivä, tiimipäivä, virkistyspäivä – rakkaalla lapsella on monta nimeä

Meitä on erilaisia ihmistyyppejä ja tiimien dynamiikka vaihtelee, niinpä Villa Sofiassa tarjoamme monenlaisia ratkaisuja. 

Tiimipäivänä pitäisi kaikilla olla kivaa. Vaikka se on vain yksi vuoden kahdestasadasta päivästä, jolloin työhyvinvointia työpaikoilla rakennetaan, voi sen merkitys olla todella suuri me-hengen luomisessa.

Jotta tykypäivä tuottaa tulosta, on tärkeää huomioida koko tiimin tarpeet ja mieltymykset. Yhdessä tekeminen ja onnistuminen ovat kaiken keskiössä, herätellään luovuutta ja ratkotaan yhdessä hauskoja haasteita.

Villa Sofian tyhypäivän resepti:

  • Hyvää ruokaa, joko itse tehden tai Villa Sofian emäntien tekemänä Holvituvan keittiössä, puhtaat kotimaiset raaka-aineet,  maukas lopputulos
  • Yhdessä tekemistä ja onnistumista, joka sopii varmasti kaikille ikään, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta
  • Luovaa ja hauskaa virkistyspäiväksi, elämyksiä kaikille aisteille

 

Lue arvosteluja
Ota yhteyttä